pembe tshirt giyerim, kapalı sarı pantolon giyerim, saks mavisi pantolon giyerim, kırmızı pantolon giyerim, beyaz pantolon giyerim(yazın tabii ki. fakirin düşkünü bla bla), bisiklet sürerken tayt giyerim vs.
sana göre ibne oluyorum sanırım?
bu kafa yapısıyla o kızın dediği konuma gelmen zor. toplumsal normlardan arınmanın vakti gelmedi mi sence de?
o giyilmez bu giyilmez diye diye giyecek bir şey bulamıyorsunuz. dayan kot pantolon+gömleğe.
ayakkabıya hiç değinmiyorum. 10 kişiden 7'si spor ayakkabı giyiyor ülkede. timberland, divarese, hotiç, sperry v.b. bir ton marka var, biraz bakınsa millet 2-3 kere boktan bir ayakkabı alacak ondan sonra doğru yolu bulacak ama denemiyor. adidas, nike devam.
böyle olmaz bu işler mirim. öğrenmen gereken ilk şey; "renk uyumları" (kahve-lacivert gibi)
sana bi' güzellik yapayım, bu arkaaşı takip et;
lookbook.nu (yalnız takım elbise altına giydiği caprileri dikkate almamanı öneririm.)
edit. şunu da eklemeliyim. toplumsal normlar dışında kalıp sana ters gelen kıyafetler varsa, giyme. hani millet ne der diye düşünmezsin fakat hoşuna gitmez. giyme o zaman. ne gerek var?
zaten bu da şuna giriyor; sen kendine ne yakıştırırsan onu giy. atıyorum slovakyalı bir kız giyime kuşama dikkat ediyor diye onların istediği gibi giyinme. giyeceksen kendin istiyorsun diye giy.
ben çok renkli ve uyumlu giyinmeyi seviyorum, spor kıyafetleri spor yaparken giyiyorum mesela. ama tersi durum olsaydı da hep spor giyinseydim, "millet ne düşünür" umrumda olmazdı.
sen içerlenmişsin diye, öyle -kızın dediği gibi- olmak istiyorsun diye yazdım edit öncesi kısmı.