[]

Yurtdışı Telefon Arızası

4-5 ay önce Teknosa'dan Samsung Galaxy S4 almıştım. Şu an İngiltere'deyim ve telefonum ara ara kapanıp açılıyordu veya kapanıp bir saat açılmıyordu. Bu sefer temelli kapandı telefon ve hiç açılmıyor. Şarj bile almıyor. Ekranında da problem vardı ve bir ara açılır gibi oldu, ekran kaydı ve kapandı. Yaklaşık 12 saattir hiç açılmıyor.

Buradayken bu telefonla ilgili ne yapabilirim? Önümüzdeki 4-5 ay Türkiye'ye dönme şansım da yok ve telefona da çok ihtiyacım olan bir dönem... Burada bizde olduğu gibi abi şunun neyi var al bi bak diyebileceğim telefoncu tarzı da yok...


 
Telefonu kargolasanız turkiyeye olmaz mi? Akliniza gelmistir ama soyleyeyim dedim.

Ya da turkiyeye giden birisini bulsaniz onunla yollasaniz geri gelir hemen belki .:)
  • 0dy  (19.10.13 01:50:33) 
olur da kargoyla yollarsanız gümrükte el koyup uğraştırırlar.arkadaşımın başına geldi. yok imei sorgulatma yok ambar ücreti falan bir hafta uğraştı garibim. sakın kargolamayın kullanılmış olsa dahi. en güzeli elden yollatmak.


  • illegalstar  (19.10.13 04:25:15 ~ 04:26:27) 
garantisi bozulmadiysa samsung musteri hizmetlerini arayip yapabilecegin islemleri sorabilirsin. Seni en yakin teknik servise yonlendireceklerdir. 08456726786 numarisindan mobil cihaz destek hattina ulasabilirsin.
Garantisi bir sekilde bozulduysa GadgetFix vb. bir yere goturup baktirabilirsin. GadgetFix senin tabirinle "bunun neyi var, bi bakin" diyebilecegin sekilde teknik destek veriyor.
Eger cihazin tamiri zaman alacaksa gecici olarak 15-20£'a basit bi cep telefonu alabilirsin.
  • dirigeant  (19.10.13 06:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.