[]

bu haldeki erkeklerin yapacagi şey nedir?

Adami sevgilisi sallamiyor. Adam duz adam duzgun adam. Genclik bastiriyor, ama o ortama kendini birakmiyor. Bi sevgilisi var uzun yillardir onunla birlikte. Sevgilisi aramiyor sormuyor. Adam bir iki kizla dişari ciksin, anca o zaman salliyor. Bu adamin adam yerine konmasi icin illa "pic erkek" mi olmasi lazim?
bu dunya bu adama yaramayacak mi?

Nedir ulaan bizim cektigimiz!!! ne sorular var da toparlayip soramiyorum amk.

 
yardır kardeşim diğer kızlara. hiç acıma.

o değil de üzüldüm adama.
  • evreka  (18.10.13 23:31:07) 
Basitçe söylemek gerekirse düzgün adamı sallamayan hatun kişi zaten sallanmayacak ve kaale alınmayacak hatunun ta kendisidir.


  • Nocturne  (18.10.13 23:35:23 ~ 23:35:40) 
Cok uzuldum, saygi duydum.
Pic olmadan onceki esik, tam bulundugun koordinatlar.

Yardir anasini satiym +1
  • cecilia  (18.10.13 23:36:57) 
"piç erkek" her ne ise olacaksan ol kardeşim, bunun için kıza atma topu hiç. olacağın varsa "kız kezbandı beni o böyle yaptı" demeyeceksin, bunun bir mantığı yok. bunca zaman olmadıysan kendin için olmadın, karakterin izin vermedi. bu saatten sonra da olursan senin sorumluluğun yine, kimsenin değil.

uzun yıllardır birlikteymiş kız aramıyormuş sormuyormuş. bunu adam gibi alır karşına "uzun yıllardır" birlikte olduğun sevgilinle konuşur anlatırsın rahatsızlığını, olursa olur olmazsa biter gider. adam yerine konmak istiyorsan, bunu adam gibi dile getirmenin yeterli olması lazım.
bunu yaptın ve buna rağmen olmuyorsa neden devam ediyorsun?
  • SoulflyCavalera  (18.10.13 23:49:14) 
Yardir +1

Ne ugrasacaksin amk bu tiplerle ya. Arkandan aglar sonra. Kıymet bilmesi icin bir seyler olmasina gerek yok.
  • bir ileti paylastim  (18.10.13 23:54:13) 
@SoulflyCavalera peki kiza sormazlar mi, " be amk madem sallamican ayrilsana senin amacin ne de bu adama cektiriyosun gozun pic erkeklerdeyse git de al boyunun olcusunu!" demezler mi amk?
Herif seviyo ki emek vermiş ki yikmaya kiyamiyo işte bilader

  • klar  (18.10.13 23:59:28) 
kıza kim ne soruyosa o da ne cevap verirse verir, o onun vicdanı kardeşim sen kendine bak.
sen kendine sorduğun zaman afedersin "ben ne bok yedim yıllarımı verdim" diye, ne diyeceksin? kendine kızacak mısın? kızacaksın ama fark eden düzelen birşey de olmayacak mı? verdiğin emeğe değmiyorsa, değmeyecekse bunu da gayet iyi bildiğin halde, yine de devam mı edeceksin? bu mu mantık?

hala ilişkiye bu şekilde devam ediyorsan ve seviyorsan da laf etmeyeceksin seveceksin o zaman. bu hal ve hareketler sevgiyi de bitirir emin ol, demek ki daha o raddeye gelmemişsin, umudun mu var sabrın mı bilmiyorum. güzel değil senin yaptığın da onun yaptığı da. beni burada ilgilendiren de elin kızı değil duyuruyu açan kişidir, sana yazarım. emeği verdiysen verdin risk buydu ve bitti. devam etmek zorunda değilsin, git başka şeylere ver emeğini.
  • SoulflyCavalera  (19.10.13 00:09:50) 
hocam bir zamanlar laf olsundan bir ilişkimde aynısını yaşadım bu durumun anlam veremiyordum sonra çevremde böyle kızlar gördükçe normal karşılamaya başladım. direk kaçmalı o erkek o kızdan hatta çok emin olduğum bir tüyo vereyim, takılsın etsin kızlarla anca o zaman sallayan sevgiliden de ayrılmasın onu takmasın ciddiye almasın ben kafama eseni yaparım mesajını çaksın kulu köpeği olur o erkeğin o kız. olmazsa da en kötü bırakır ki bu da iyi bir şey.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.10.13 00:50:05) 
Yıllar sonra gelen edit:
Ne kadar haklıymışsınız ya

  • klar  (27.03.17 00:19:56) 
Kurtardın mı kendini?


  • bir ileti paylastim  (28.03.17 13:53:34) 
ne oldu bu iş? evlendin mi ayrıldın mı?


  • komando kani var bende  (24.10.17 20:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.