[]

Kettleda süt ve cornflake

Sa. Ketılda süt kaynatılır mı, kaynatırsak sonra yıkayıp içinde çay için su kaynaştığınmızda çay süt kokar mı? Sıcak sütle corn flake yapılır mı? En iyi corn flake markası nedir? Son olarak bimin kendi cornflake markası var mı ucuzlu ve varsa kullanan var mı güzel mi?




 
yapma. isitici metal parcayi bozarsin. cezve ya da kucuk tencere varsa sutu onda isit. soguk sutle daha lezzetli olur

kettle mundar etme

kellogs bilinen markadir.
ama bunlarin hepsi yapay gida cok fazla tuketmemek lazim gelir
  • exlibris  (18.10.13 22:31:47 ~ 22:32:34) 
1-kaynatılmasına kaynatılır da, yeri geldiğinde çelik cezveden bile çıkmayan sütü ketıldan temizlemeyi nasıl başaracaksınız orasını bilemem. çöpe atılacak bir ketılınız varsa deneyebilirsiniz.

2-o sütün ketıldan doğru düzgün temizleneceğine ihtimal vermediğim için kokabilir diyorum

corn flake konusunda bilgim yok.
  • kül  (18.10.13 22:34:21) 
Sütün dibi tutar, yanar, kettle leş gibi olur. Değmez.


  • syd  (18.10.13 22:36:19) 
kaynar sütle hamur gibi olur yiyemezsin. soğuk ya da soğuk yiyemiyorsanız ılık olmalı.


  • kakao  (18.10.13 23:02:11) 
Kettle da süt yapisiyor dibi tutuyor. Tecrubeyle sabit.

Soguk ya da ılık sut kullan. Tercihen soğuk.

Gold flakes var mesela ballı seversen. Nesfit var cikolatali güzel. Dr oetker in cikolatalisi var corn flakes degil tam ama tam tahilli guzeldir. Doğadan dan ufak bademli cesitli tahıllar falan guzel guzel.
  • bir ileti paylastim  (18.10.13 23:09:18) 
Ben bir kere sut kaynatmayi denemistim; kettle bozuldu.Icindeki aparatlardan biri yanmisti.


  • fraise  (18.10.13 23:54:02) 
Ilık süt en iyisi bence, tek ısıtma şansınız da kettle ise su kaynatın onda, bir kaseye dökün, üzerine biraz daha geniş bir kase koyup sütü içine koyun. Buharla süt ılınır biraz.


  • whoosie  (19.10.13 00:12:53) 
her ne kadar sütün kaynama noktası suyla aynı olsada (100.1 oC)içindeki laktoz gibi enzim gibi maddeler rezistansa yapışır ve yanabilir. kötü koku çıkartır. kettle atılır ondan sonra .illa kaynatayım diyorsanız kettle a su koyup içine cam kavanoz yada şişede süt koyup öyle çalıştırın.su ısınırken şişe de ısınarak südü! ısıdır.


  • illegalstar  (19.10.13 05:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.