[]

Yanlış mı yaptık acaba ?

Ben bir şey yaptım ama doğru yanlış mı bilemedim birde size sorayım.

Sıkıldığım ve boş kaldığım anların birinde başka şehirde bulunan bir arkadaşla konuşurken bana bulunduğu şehirden birini (sevgili) ayarlayabileceğini söyledi. Bende kabul ettim ama uzun mesafe olması ve sms ağırlıklı bir ilişki olacağı gerekçesiyle aklımda soru işaretleri kaldı.

Kızla bir şekilde tanıştık kız bende 4 yaş filan küçük (25 yaşındayım ben) Ama bu ilişki konusunda kız o kadar hevesli ki inanamadım acaba bu bana yapılan bir oyun mu diye düşündüm :)

Kız gerçekmiş ve biz bunla bir şekilde sevgili olduk aşkımlı cicimli konuşmalar, nerdeydin napıyordun gibi sorgulamalar, kıskanmalar filan. Fakat geçen ocak gibi başlayan bu ilişkide bu güne kadar 10 defa ancak telefonla konuşmuşuzdur gerisi hep sms ile.

Bu arada o öss sınavına çalışıyordu sınava girdi iyi kötü bir puan aldı ve tek amacının benim bulunduğum şehirdeki üniversiteyi kazanmak istediğini söyledi (Birazdan benim etkimle.) Çünkü yüzyüze görüşebilmemizin tek yolu buydu. (Ben hiç onun bulunduğu şehire gitmedim oda gelmedi gelemedi )

Ve sonunda bu kız benim bulunduğum yer olmasa yakın bir yer kazandı. Ve bu hafta geliyor dersleri başlıyormuş. İlk işi de beni görmek olacakmış.

-Ben bu kızla 3 kere kavga ettim saçma bir şey yüzünden üçünde de ayrıldık bitti dedim ama bu bir şekilde beni ikna etti.

-Beni bir şekilde gerçek olarak gördü yaklaşık 5 mt mesafeden. Ve öyle bir tepki verdi ki kendimi dünyanın en yakışıklı erkeği sandım. Öve öve bitiremedi.

-Kızı fotolarında filan güzel buluyorum hatta ilk gördüğümde fotosunu bu kız bana bakmaz diye düşündüm.

Şimdi durum bu;

1- Bu kız yanıma geldiğinde ne hissederim acaba ? Gerçekten sevgilim olarak görebilir miyim onu ?

2- Eğer ısınamazsam ne yaparım ben? Bu kız bende ayrılırsa çok sıkıntı çekecek gibi duruyor.

3- Sevgilim yada değil ben bu kızın hayatını etkiledim ve şuan çok büyük bir yük üstlenmiş gibi hissediyorum kendimi. Acaba ben hata mı yaptım bir insanın hayatına girip planlarını değiştirmekle ?

 
akisina birak haci.
ilerisini gerisini dusunme.
gelsin gorusun mutlu musunuz heycanlaniyo musunuz onemli olan o.
oyleyse super degilse de medeni sekilde konusur anlatirsin durumu.
  • rentts  (18.10.13 20:55:26) 
yapmışsın. o başlığı düzelt.


  • mahsunkul  (18.10.13 20:56:28) 
fena sıçmışsın kardeş, kız belli pek bir bağlanmış sana. sms ile yüzyüze çok farklı şeylerdir hayal kırıklığına uğrama ihtimalin yüksektir. kızın kalbi kırılır, senin vicdanın sızılanır, sonra uğraş dur...


  • bokgot  (18.10.13 21:12:28) 
3- kız planlarını sana göre yapmış, muhtemelen hata yapmış ama 21 yaşında reşit bir insan olarak hayatını kimseye göre planlamaması gerektiğini öğrenmiş olmalı. öğrenmemişse de öğrensin. her koyun kendi bacağından asılıyor.

2- ısınamayabilirsin. kız da sıkıntı çekebilir. ne yapacaksın. herkesin başına geliyor.

1- kız yanına geldiğinde çok hoşuna gidebilir, belki de sen daha çok bağlanırsın.

son olarak da gereksiz bir işe girmişsiniz ama ne kadar kendine yeten bir insan bile olsan boşluk ve sıkıntı bunları yaptırıyor ne yazık ki.
  • albayrak  (18.10.13 21:20:42) 
Eski duyurularini da okudum.yazik etmissin kiza. Ilgini cekmeye calisip durmus ,onunla ilgilen istemis. Bence ayril.


  • coconel  (18.10.13 21:28:02) 
yüzyüze beraber vakit geçirmenizde ne hissettikleriniz önemli olan ki bence denemeye değer. Bu durumlarda ilk buluşmadaki hisler çok önemlidir. Dilerim ilk anda birşeyler olur ki olacaktır. Örneğin sesini merak etmişsindir onu duyucan. Boyunu bedenini merak etmişsindir onu görücen. Gülüşü vs. Oturuşu kalkışı duruşu. Bence ilgini çekecek şeyler olacak.


  • beter olun  (18.10.13 21:28:38) 
sevgilim 25, ben 21. sözlükte tanıştık. üniversite için istanbula geldiğimde de (19 yaşındaydım) çıkmaya başladık.

diyeceğim şu: seviyosan olur. neden olmasın. ama onunla buluşmak seni heyecanlandırmıyorsa ve kendini sürekli bu tarz tatsız şeyleri hesaplıyorken buluyosan çok zorlama.
  • mrz breezy  (19.10.13 01:25:17) 
sevgili olduk demissin ama bu tanidik?


  • freya  (19.10.13 02:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.