[]

Kudüs 101

Merhabalar,

Yazın 2-3 ay staj yapmak için Kudüs'e gidilir mi? Sosyal olarak nasıldır? Nedense çok ruhani bir şehir olarak bir önyargı var. Gitmeye değer mi? Stajın katacaklarının yanında orada bulunmamın da bana bir şeyler katacağı bir yere gitmek istiyorum, bu sebepten kudüs ilginç-çok kültürlü bir şehir olarak ilgimi çekti.


 
evden, aileden, ülkeden uzak kalacağın her yer sana birşeyler katar. ama kudüs olmaz. bence. avrupa^ya git.


  • dokunmakalbime  (18.10.13 20:35:28) 
nerde staj yapacaksın?
israil staj yapacağın konuda gelişmiş mi?

  • naturelist  (18.10.13 21:22:06) 
Evet gelişmiş durumda. Avrupa'da gidebileceğim yerlerle eş durumda diyebilirim. Gideceğim yer İbrani üniversitesi'nde Hadassah Medikal Merkezi.


  • Haldamir  (18.10.13 21:27:07) 
eş ise git. avrupa dan tabii ki farklı olacak ama dünya görüşü kazanacaksın. büyük bir ihtimalle de arap ülkelerinde iş bulmayı unutacaksın.
bu arada, yakın zaman da bende gezmek için kudüs ü düşünüyorum :)

  • naturelist  (18.10.13 21:45:21) 
Ahah zaten gelecek mesleğim bakımından arap ülkeleri olmasa da olur :) Gerçi hala bir cevap bulabilmiş değilim, Kudüs gidip gezmeye mi güzeldir. Yoksa yaşamak için de güzel bir yer midir?


  • Haldamir  (18.10.13 23:12:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.