[]

Zürih'e 1 gün(sadece gündüz) yeter mi?

İyi Bayramlar Duyuru Sakinleri,

Şöyle ki, 28 Ekim'de Cenevre'de bir konferansa katılacağım. Daha önce 2 defa Cenevre'ye gitmiş olmamdan dolayı biletimi Zürih'e aldırttım. Planım Cmt, Pazar Zürih'i gezip, Pazar akşam üstü Cenevre'ye geçmekti.

Amma velakin, malum Cadılar Bayramı haftası ve aynı zamanda doğumgünüm. Dışarıda yalnız denk gelen tüm doğumgünlerimde bir cadılar bayramı partisine katılmayı adet edindim. :) Bu gezi için de aynı planı yapmaktaydım. Ancak araştırdığımda, 26 Ekim cumartesi gecesi Cenevre'de büyük ve geniş katılımlı bir cadılar bayramı partisi olduğunu, Zürih'te ise bu haftasonu (19 Ekim) aynı partiyi yapacaklarını ve 26'sı gecesi Zürih'te hiç bir parti/etkinlik olmadığını öğrendim.

Şimdi bir yandan eğlenmek istiyorum, diğer yandan da Zürih'i de gezip görerek ölmeden önce yapılacaklar listesinden çıkartmak istiyorum, zira bir daha bir konferans/seminer bişi olmadıkça Zürih'e gitmeme gerek kalmasın(Zürih'te olmaz da zaten). Müze insanı değilim, istediğim şehri biraz tanımak, çok önemli noktalarına gitmek (manzara insanıyım evet), biraz yerli gibi takılıp orda yaşayanlar nasıl insanlar, ne yapar ederler, kültürleri, yaşam alışkanlıkları nasıl gibi şehir ve şehirli hakkında az çok fikir sahibi olmak. Zürih gibi küçük bir şehri düşündüğümüzde sizce sabahtan akşama kadar bir gün bu istediklerimi yapmaya iyi kötü yeter mi? Gece Cenevre'ye geçip partiye katılsam mı, yoksa ilk plandaki gibi Pazar gününü de birleştirerek Zürih'i mi bitirsem?

Bilen, gezen, gören ve/veya ben olsadım şöyle yapardım diyen herkesin cevabına müteşekkirim.

Sevgiler..

 
@T-BaG, çok merak etmenize gerek yok, şu an ofisteyim mesela :) yılda bir falan oluyor sadece böyle güzellikleri ;)

@neferkitty, zürih'in akşamını kaçırsam çok şey kaybeder miyim? Çok teşekkürler bu arada.
  • vejeteryanvampir  (18.10.13 15:30:35) 
zürih'te sinir bozucu bir düzenlilik var, pek bir eğlence beklemeyin.


  • 386 dx  (18.10.13 17:27:31) 
www.zuerich.com

free walklara mutlaka katılın
  • sttc  (18.10.13 17:27:51) 
@stcc, süpermiş de bahşiş ile çalışıyoruz diyor. şimdi ne kadar bahşiş versem bilemem, fiks bir ücret olsaydı daha iyiydi sanki. :) Bu arada 26'sınad pub tourları varmış. onu da düşünebilirim. :)
çok teşekkürler.

  • vejeteryanvampir  (18.10.13 17:46:43) 
üçte biri bahşiş vermez zaten,sen de 2 euro falan verirsin. baktın bozuk veren yok 5 euro hazır bulunsun yanında


  • sttc  (18.10.13 19:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.