[]

ölmek üzere olan kedi (kediyi buldum ama 2 gözü de kör)

binamızın arka tarafında küme kalinde minik minik bahçeler var ancak terkedilmiş gibi. 2 gündür bu bahçelerden karşımızda olanında acı acı bir kedi miyavlaması geliyordu.

toplam 4 tane bahçe var ve biz sadece 1 tanesinin içerisini görebiliyoruz. 2 gündür, ne yazık ki önemsememek mi desek, miyavlamasının amacını anlamamak mı desek bir şey yapmadık. sadece annem dün bir parça ciğer atmış.

bugün ses iyice cılızlaşınca panik olduk açıkcası. ekmeği süt ile yumuşatarak bütün bahçelere parça parça attım ve karşı bahçemizde olduğunu kesin olarak düşünmeye başladım. ekmeklerden sonra sesi biraz daha çıkmaya başladı gibi ancak halen acı acı bağırıyor. tahminimizce üstteki binalardan besliyorlardı ama bayram tatili diye kimse yok şuan binada.

itfaiyeyi aradım bölge itfaiyenin nosunu verdi, orayı da aradığımda ise bana yardımcı olabilmek için kedinin bi yerde sıkışmış olması gerektiğini söylediler. öleceğini söylediğim zaman değerlendireceklerini söylediler saat 5'e kadar bekleyelim çıkmazsa gelelim dediler. kesin emirleri varmış sadece sıkışmışlara geliyorlar diye.

sürekli ekmek atıyorum. sütlü ekmek yer değil mi yavru kedi? başka ne yapalım?susamıştır da bu. bi akıl veriverin


ek: ses duyunca ya da ekmek atınca umutlanıyor gibi viyaklıyor.



kediyi buldum. duvara tırmandım oracıkta duruyordu yanına gittim ve iki gözünün de kör olduğunu farkettim. süt ve su koydum oraya ama kör bu bulabilir mi? tutmaya çalıştım, hem kendi beceriksizliğim, hem de onun korkudan fıldır fıldır olması sebebiyle tutamadım. şimdi önünde bir tas su, bir tas süt ve sütlü ekmek ile bekliyor. ne yapmalı?

 
sütlü ekmekleri yer o.merak etme yemiştir onun için güçlenmiştir toparlamıştır kendini.şöyle yapsan itfaiyeyi arayıp sıkıştı desen.madem sıkıştı deyince geliyolar.


  • rock n roll  (18.10.13 14:13:37) 
kokudan bulamaz mı acaba,bilemedim şimdi.


  • rock n roll  (18.10.13 14:44:23) 
yakalasan bile, bıraktığın anda kaçacak tekrar. yakalarsan bir planın var mı?


  • innerbliss  (18.10.13 22:20:49) 
gözler kör olmayabilir. enfeksiyon kapmıştır şişmiştir. tedaviyle kurtulma şansı olabilir ama geç kalmayın 1 gün bile çok önemli. mümkünse yakalayıp bir kedi kutusuna koyun paranız varsa veterinere götürün yoksa hayvan gruplarından yardım alıp gerekli tedaviyi öğrenebilirsiniz. günde 2-3 defa bir krem sürülmesi lazım gözleri için.

dediğim gibi geç kalmayın kör bir kedinin yaşaması çok zor.
  • orpheus  (19.10.13 01:39:34 ~ 01:39:55) 
kör olduğuna emin misiniz? yavru kedilerin gözleri, gözlerinden akan bir salgının kuruması sonucu kapanabiliyor. bunu pamuk yardımıyla ıslatıp temizlemek mümkündür.


  • husnueditor  (19.10.13 15:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.