[]

Bu Ayakkabının Ucuzu?

şu tip ayakkabı giymek istiyorum, ancak bütçem daima kısıtlı olmuştur. en pahalı ayakkabım 90tl falan. neyse şu ayakkabılar 180(internet fiyatı) ile 230+ şeklinde fiyatlanıyor. zaten tek marka patentli gibi timberland dışında, bu tipte ayakkabılar fazla taklit görünüyor gözüme.
sözün kısası ben bu tip ayakkabıyı nasıl daha ucuza alırım? bilmem ne sitesini takip et falan orda ucuzdur, bilmem ne markasının bu tip ayakkabıları var fiyat/kalite oranı iyidir vs.

www.google.com.tr


www.google.com.tr

 
Greyderden bunların daha güzelini 100 tlye aldım bi uğra oraya güzel ayakkabılar var


  • fuerteventura  (18.10.13 12:52:17) 
bambi'de 40 tl


  • kakao  (18.10.13 12:57:37) 
deichmann da 40 lira.renkleri falan da daha tatlı


  • aşksız prens  (18.10.13 13:05:31) 
via port timberland mağasında 2014 yaz sezonu sample urunler 90 liraya satılıyor aynı modelin kırmızı vardı.


  • cairo  (18.10.13 13:54:29) 
bambiden al. deichman çok dandik, ayağının içine edersin


  • fekat  (18.10.13 14:21:13) 
bu ayakkabıyı -dexter ve sebago dahil- timberland'dan daha güzel üreten bir firma bulmanın imkanı yok. çok net söylüyorum bunu bak. timberland'a bu tarz ayakkabılarda kafa tutacak tek bir marka var. o da; sperry. bunun fiyatlarıda timberland'in fiyatlarıyla hemen hemen aynı.
yukarıdaki arkadaşlara inanma, kandırma kendini boşa. yok 40tlye daha güzeli var, yok greyder daha güzel. geç bunları.

indirim kovalayacaksın o paraları vermek istemiyorsan. başka çaren yok. o kaliteyi 170tl'den aşağı bulman çok zor. ben indirimde 220ye aldım şunu; www.laptecblog.com (erkek modelini aldım ben. gerçi pek bir farkları yok.)

ek. ayakkabı konusunda oldukça iddialıyım.
  • papillon7  (18.10.13 15:27:47 ~ 15:30:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.