[]

bunun neresi görgüsüzlük ?

nerede okumuştum, nereden duymuştum hatırlamıyorum.Efenim bir mekana gidip bir masaya oturunca telefonumuzu, araba anahtarı vs. yi masanın üzerine koymak görgüsüzlükmüş.Lan elim kadar, eşşek kadar telefon, 2 kilo metal anahtar, 750 tane kartın cartın curtun içinde bulunduğu öküz gibi cüzdan kot pantolonumun ceplerindeyken ben nasıl oturucam? bir erkek kişisi olarak,ne yapıcam ben bu kadar şeyi, g.tüme mi sokacam?

ufak el çantaları var da sinir olurum.O ne lan öyle..Kesin çantacının biri uydurmuştur bu söylemi..

g.tünüzden görgü kuralı uydurmayın lan! Gittiğiniz yerde mütevazi olun,edepli adaplı olun, hanımefendi beyefendi olun, biraz da sessiz olun daha ne amk.

 
Gittiğiniz yerde mütevazi olun,edepli adaplı olun, hanımefendi beyefendi olun, biraz da sessiz olun daha ne

+1
  • odiyus  (18.10.13 00:30:08) 
zaten porş anahtarlığı değil de dev esnaf anahtarlığı varsa sıkıntı yok hocam.


  • LalaKazim  (18.10.13 00:31:03) 
Ya lavuğun biri kalkıp da BMW logolu anahtarlığı masaya koymuş. Başka bir lavuk da buna uyuz olup kıçından görgü kuralı uydurmuş. Çok takılmayın.

Arabam yok, cüzdan taşımıyorum. Telefon, sigara ve çakmak var bende. Onları da daha oturmadan koyuyorum masanın üstüne.

Görgüsüzlük dedikleri şey sahip olduğu şeyi bir başkasının gözüne sokmak ise, ben rahatım dostum. çakmağım, sigaram var diye övünmediğim kesin.
  • pardonan  (18.10.13 00:35:38) 
bi hoca şöyle demişti;

olaylar üniversitenin kantininde geçer. erkek kişisi iphone'u, arabanın anahtarını, cüzdanı masaya koyar. kızlara verilen mesaj şudur; arabam var, iphone'um var, bunları alacak şişkin bir cüzdanım var. sonra da ekledi; kızlar kanmayın bunlara. bütün bunlara nasıl sahip olduğunu biliyor musunuz? tabii biraz daha hikayeleştirerek anlattı. :)
  • kakao  (18.10.13 00:38:13) 
ben anahtarla telefonu koyuyorum. görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum. Zaten o arabayı ve telefonu alacak paran varsa bunu saklamanın lüzumu yok, sadece edepli adaplı olmak lazım çiğ apaçiler gibi milletin yüzüne vurmak değil.


  • efrasiyab87  (18.10.13 00:40:40) 
bunun şurası görgüsüzlük:

eğer ki karşındakinin gözüne soka soka, göstere göstere bunu yaparsan ayı olursun. bak benim arabam bu, telefon modelim bu demiş gibi algılanıyorsun. daha doğrusu bu mesajı vermek için böyle yapıyor insanlar.

ha sen bu amaçla yapmazsın, bende yapmıyorum. ama çevrede o kadar fazla öyle adam var ki. resmen masanın ortasına koyuyor herkes görsün diye. buna şimdi yuh ayı demez misin?
  • sansli pipi  (18.10.13 00:54:59) 
bu değil de cüzdan, sigara, telefon falan elinde gezen tipler var ben onlara tavım. bunun karikatürü de var hatta. adam cebe koymayıp sheqill yapıyor, hıamınna


  • sensible soccer  (18.10.13 01:02:14) 
Ya görgüsüzlük diye düşülür mü bilmiyorum ama ben koymamaya çalışıyorum araba anahtarını. Gerçi şu deri anahtarlıklardan aldığımdan dolayı arabanın markası falan gözükmüyor diye bazen koyuyorum ama. Hee iPhone herkeste olduğu için onu da koyarım cüzdanın üstüne. Ama araba anahtarı konusunda dikkat ediyorum bazen.


  • aguilas negras  (18.10.13 03:14:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.