[]

Depresyona giriyorum sanırım

Bu sene üniversiteye başladım. Elektrik elektronik okuyorum. Bölümde ilk dönem 2.8 yapamazsam bölümden atılıcam. Şu ana kadar oturup adam gibi hiç çalışmadım. Bayramda memlekete kitapları getirdim kapaklarını bile açamadım. Zaman çok çabuk geçmiş aq. Az önce baktım önümüzdeki ptesiden 2 hafta sonra ilk vizem var. Matematik. Ya aq ben çok mu geç kaldım. Matematşkten sınra da fİzik cs falan var. Okul başladığında çalışmaya başlasam yetişir mi. 2.8 ortalama yapabilir miyim. Yapamazsam çünkü hayatım mahvolacak aq :( abiler ablalar lütfen yardım olur mu yapabilir miyim az moral verin şu an acayip gerginim bayramım da bu yüzden bok gibi geçti yediğimden içtiğimden de bi şey anlamadım :(




 
nasıl 2.8 yahu, 1.8 olmasın o?


  • AWD  (18.10.13 00:30:26) 
Yok 2.8 özel bir durumum var bunu bilerek geldim bölüme :(


  • fuerteventura  (18.10.13 00:31:55) 
Sakin hacı. Okula dönünce not tutmuş ders çalışmış kadro ile irtibata geç evlerde ders çalışma organizasyonlarına katıl. O dersleri sana anlatsınlar. 2 hafta çalışmak için çok çok uzun zaman ileride çözeceksin zaten. Panik yok.


  • m3mphis  (18.10.13 00:34:02) 
daha zor durumlar atlattım.Bir kaç kişiyle bir gecede 50 araba çalmak sadece filmlerde olur belki ama kısıtlı zamanda "yetişmez" denilen şeylerin yetiştiğine şahit oldum. uyku konusunda savurgan olmazsan ve gereksiz işlerden elini ayağını çekip zamanını programlarsan yetişir.Matematik dediğin limit, türev , fizik dediğin mekanik... zor değil yani. Sınav başarısı odaklı çalışacaksan ders notlarına çalış. içindeki "yetişmeyeceeek, s.çacaksıııın.." diyen sese " lbsg amk, yetişip yetişmeyeceği umrumda değil, ben bu işi becermek için, yetiştirmek için çabalıyorum,yetişmezse bile bu uğurda elimden geleni yapmış olacam lan" diyebilirisin.hemen yarın başla.

İşe koyulduğun zaman , zaman yavaşlıyor. o şeyleri gözünde fazla büyüttüğünü farkediyorsun. Zaten bitirememenin en büyük nedeni başlayamamaktır.
  • AWD  (18.10.13 00:38:24) 
okula dönüncesi falan yok bunun. direkt şimdi başla çalışmaya. saçam sapan bir not sınırı yüzünden atılma okuldan. depresyona falan girme lüksün yok hacı. çalışırsan yaparsın bu kadar basit. çalışmamak için mazeretler uydurma.


  • sen git ben geliyorum  (18.10.13 00:39:17) 
yavaştan çalışmaya başla. az da olsa başla. böylece moralin düzelmeye başlar. rahatlarsın ve yavaş yavaş toparlarsın... 2.8 değil, daha iyisini de başarabilirsin.

ben de benzer bir durum yaşamıştım ve kendimi güzelce sakinleştirip çalışarak, en yüksek notu almıştım bir defasında...
  • gijilti  (18.10.13 00:56:58) 
2 haftada neler neler yapılır 1 dönemi 2 haftada okuyabilirsin. benim 4 gün var sınava, hala çalışmıyorum son 2 gün çalışacağım en az b alırım diye düşünüyorum.


  • The_Lollok  (18.10.13 01:20:30) 
Abi 2.8 ne gözünü seveyim ya. Ben kimya müh. başladım bu sene. Ben de henüz hiiiç kitap açmadım. Bu tatil çalışmam lazımdı, çalışmadım. Ama çalışınca olacak şeyler bunlar. Daha yeni başladık. Az şeyden sorulacak sınavlar, böyle düşün.

Havada karada yaparsın.
  • aguilas negras  (18.10.13 01:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.