[]

Ev için en uygun yazıcı hangisi ?

Bilindiği üzere yazıcı piyasasında değişik markaların farklı farklı ürünleri var. Mürekkep püskürtmeli var, inkjet var, lazer yazıcılar var. Hp, samsung, canon, lexmark vs. Kafam karışmış durumda. hp'den lapto yüzünden soğudum. geri kalanlar arasında hangi marka ve çeşit alsam bilemedim.

Ben özetle evde kullanmak üzere ayda 100 (renkli veya renksiz) çıktıyı geçmeyecek mümkünse tarayıcısı olan bir yazıcı arıyorum. Dışarıdan bir fikre çok ihtiyacım var.


 
Bi kere kesinlikle mürekkepli alma. Ev için az kullanıldıgından kartuşu kuruyor ve de basım kalitesi tonere göre düşük. Tabii toner daha pahalı ama daha uzun gidiyor ve kaliteli.


  • kakao  (17.10.13 11:35:57) 
sadece siyah beyaz ise kesinlikle lazer al.

renkli ise gene lazer al :)) inkjetlerde ucuz ama kalite yüksek iken sarf maliyeti cok cok yüksek ek olarak hata verme sansi cok yüksek, yani kullan at bir yerde inkjetlerin cogu.

ben evde kullanmak icin bunu aldim.

www.bimeks.com.tr

icinde 700 dese de benim 500 cikti aldigim bir toner cikti, bende 20€ ya filan 1000 baskilik bi toner aldim ek olarak.

ama resim etc ciktisi icin baski kalitesi kötü.
  • serabetan  (17.10.13 11:46:37) 
epson ve lexmark alma.


  • sutlu nescafe  (17.10.13 12:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.