[]

Cinsellige karsi sevgili

Merhaba arkadaslar;

Ben hayatinin baharinda kizlarla arasi iyi muhabbeti guzel sayilabilecek, fazla hiyara benzemeyen bir insanim. yaklasik 3 aydir sevgilimle beraber liseliler gibi sinemada opusmek disinda en ufak bir atraksiyon yasamadik. sevgilim, seks kelimesini duymaktan bile igreniyor gibi. simdi bu sebeple sevgili terkedilir mi? Sevgilisi seks istemeyen adam ne yapmali?


 
önce kendine bu kızla seks için mi beraberim diye sorman lazım

hayır ise devam, evet ise yolları uygun bir şekilde ayırmakta fayda var
  • prezarlatif  (17.10.13 02:40:26) 
başka biriyle de çıksan aynı şeyleri yaşayacaksın muhtemelen.


  • irsh92  (17.10.13 02:49:26) 
ömür boyu beraber olacak olsanız bile değişmeyecekse (ki mümkündür), "seks için beraber değilim" diyerek sürdürmek zor olur tabii. tedirgin olabilir, çekingen olabilir, ancak iğreniyorsa durum sıradan olmayabilir. size dair bir sıkıntısı yoksa, geçici bir hal olmaması çok mümkün. konuşun, demiyorum; bazı şeyler konuşmadan da anlaşılabilir.


  • tedirginlik hucresi  (17.10.13 03:18:07) 
amacının illa seks olması lazım değil arkadaşım, sağlıklı bir ilişkide cinsellik olması gerekir yani. senin de genç bir insan olarak ihtiyaçların var. hani dini inançları vardır, şudur budur, çekiniyordur falan da iğrenmek ne demek lan? olur mu öyle şey? bir konuş bence kendisiyle bu konuyu. terk et demiyorum da, bir konuş kendisiyle. ne diyor bak bakalım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (17.10.13 03:56:02) 
Yaşınızı belirtmemişsiniz. Eğer 20'li yaşların başındaysanız 3 -5 ay normaldir. Daha önce bu konuda hiç tecrübesi olmamış (bekaret) yada kötü bir tecrübe yaşamış olabilir. Bu konuları içine atıp tabu hale getirmekte hatun milletinin üstüne yoktur. Tatlı dille bu işin sebebini öğrenmeye çalışın. Bu yaşına kadar bu konuda hiçbirşey bilmemiş veya öğrenme imkanı olmamış olabilir. İlişkilerde cinsellik, kişiden kişiye muazzam fark eden bir konudur. Size çok saçma gelebilecek bir sebepten ötürü hatun kişi bunu o anda kaçınılması gereken bir durum gibi kafasına takmış olabilir.
Sizin için de en az onun kadar önemli bir karar olduğunu ve bunun ilişkinizde el ele vererek geçirmek istediğiniz bir evre olduğunu belirtin. Sizden gelecek olgunluk ve heves kızı da cesaretlendirir.
Öncelikle öpüşme olayını eğer şimdiye kadar yapmadıysanız sinemanın dışına, gizli saklı olmayan ortamlara da taşıyın.

Bazı "ekstrem" durumlarda hatun kişi cinselliği gelecekteki kocasına saklamak gibi akıl almaz fikirlere sahip olabilir. Yani sizinle uzun vadeli bir birliktelik düşünmüyordur. Açık açık bunları konuşmaktan asla kimseye zarar gelmez. Eğer bir iş belli bir insanla olmayacaksa da olmaz.

Eğer gösterdiğiniz özveriyi karşı taraftan göremiyorsanız kim olursa olsun yol verin gitsin. Dürüst ve net olun. Piç olmayın. Değmez.

Hıyara benzemeniz yada benzememeniz seks yapma şansınızı etkilemiyor. Malesef bunun evrimsel kanıtları türkiyede bolca mevcut :P
  • vanwarantion  (17.10.13 04:25:58 ~ 04:27:25) 
aynen 20'li yaşların başındaysanız 3-5 ay normal,biraz daha bekleyip;kızın rahatlamasını bekleyebilirsin.
yoksa ayrıl.
istememekle;iğrenip istememek çok farklı çünkü.
  • rudeboy  (17.10.13 09:12:03) 
ikimizde 20'li yaslarda sayiliriz. sadece seks degil, ufaktan yaramazlik yapmaya kalksam bile bozuluyor. Evlenmeden olmaz kafasina yakin bir dusunceye sahip. yapacak birsey yok.


  • dengesizherif  (17.10.13 11:01:02) 
gönül şevişmek ister. öyle elletmem şaaaaptırmam, mezara paket yaptım gibi şeyler genç adama ters bu zamanda yıl 2014 ve hepimiz yalnızız.


  • fukka  (17.10.13 12:29:16) 
abi işin çok zor. yaşı kaç kızın, niye istemiyor, sebepleri neler bunu öğrenmelisin. onun dışında gerçekten aşık değilsen hiç uğraşma dön arkanı git. cinsel yönden tatmin olmazsan başka şeylerde patlak verir ilişki. karşındaki melek değilse tabii. karşındaki iyiyken cinsel eksiklik de sorun olmuyor.


  • sen git ben geliyorum  (17.10.13 21:15:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.