[]

sevgiliniz olduğu zaman karsi cinsle arkadaşlığın sınırları

Diyelim ki kiz/erkek arkadasiniz var,bu durumda karsi cinsle arkadasiginiz sinirlanir mi?Mesela bu durumda karsi cinsten arkadasinizla gec saatlere kadar mesajlasir misiniz ya da amaci bariz muhabbet baslatmak olan sohbetlere girer misiniz?




 
tabi ki girerim, kusura bakma ama çok barzo bir soru olmuş ya.


  • gates  (16.10.13 21:14:49) 
iki arkadaşın yapacağından fazlasını yapmam. sevgilim varken de yokken de aynıyım arkadaşlarıma karşı. aynı lmadıklarım zaten arkadaş değillerdir. ya sevgili adayı olarka görmüşümdür ya da başka bir şey.


  • sen git ben geliyorum  (16.10.13 21:14:56) 
niye sınırlansın?


  • rock n roll  (16.10.13 21:16:35) 
Karsi tarafın nasil davranmasini bekliyorsam bu konuda, kendim de oyle davranirim. Sen git ben geliyorum +1 iki arkadasin yapacagindan fazlasini yapmam


  • Idonthaveausername  (16.10.13 21:19:15 ~ 21:20:06) 
böyle şeyleri sorgulatan insanlarla hiçbir eyleme girişmem. tamamen hayatımdaki erkekleri çıkarmıyorum elbette ama empati kuruyorum. kendi istemeyeceğim ve üzüleceğim şeyleri ona yapmam. bir ilişki arkadaşlıktan öteyse insan bunu sezer. seze seze salağa yatan çok var. yapmayın böyle.


  • kirazıseviyorum  (16.10.13 21:24:03) 
gec saatlere kadar mesajlasma neymis lan? kusura bakmayin ama aralarinda flort gecmeyen kadin ve erkek gecenin gec saatine kadar konusmaz. online oyun oynasalar hadi neyse.


  • beriberi  (16.10.13 21:26:14) 
Soru cok net anlasilmamis sanirim. Demek istedigim sevgiliniz varken insanin karsi cinsten arkadasi olmali mi olmamali mi degil,boyle salakca bir soru sormam zaten. Yani boyle bir durumda flörte kacan durumlari arkadasliktan nasil ayirirsiniz onu soruyorum


  • love angel music baby  (16.10.13 21:28:52) 
mesajlaşmada ve muhabbette bir şey yok, sadece sevgilimle yapabileceğim bir muhabbete girmiyorsam, arkadaşlığı sorun etmem. karşı taraf için de etmem. genelde böyle durumlarda zaten ilk önce bir taraf tanışır, sonra hep birlikte tanışırız falan.


  • aychovsky  (16.10.13 21:32:57) 
arkadaşlarımla değişmem. gidip bana yazan adamla flört etmem.


  • mutevazi  (16.10.13 21:34:58) 
gece geç saatlerde uzun uzun muhabbet genelde flört belirtisidir; ki bu da sevgilin varken yapılmaması gerekenler arasında. yani cevap: hayır.


  • bojangles  (16.10.13 21:38:38) 
valla ben en yakın arkadışımın sevgilisiyle ki o da arkadaşımdır geceleyin de mesajlaşıyoruz, ikimiz çıkıp oturuyoruz, içki de içiyoruz. girerim ya nolacak, önce insan olun sonra arkadaş olun en son sevgili olun.


  • ilkot  (16.10.13 21:55:25) 
@ilkot yenge ya da enişte sınıfını sormuyor ama. onu çoğumuz yapıyoruz.


  • kirazıseviyorum  (16.10.13 21:57:17) 
@kirazıseviyorum o da insan:) bence hala sorun değil ama. bariz bir hareket olur, itiraf gelir, güller dökülür, şarkılar söylenir o zaman kibarca reddedersin.


  • ilkot  (16.10.13 22:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.