[]

Yurtiçi uçuşlarda bagaj + yemek

merhaba,

kardeşim izmir'e gidecek, pegasus'tan biletini aldı. dediğine göre uçağın içine 10, bagaja ise 15 kg bagaj koyabiliyormuş, annem de kek-börek yapayım diye ısrarlarda. ben hiç uçakta yemek falan taşımadım, alıyorlar mı, alıyorlarsa uçağın içine mi bagaja mı alıyorlar, bilmiyorum? çok iyi bir biçimde, koku vs. salmayacak biçimde paketleyeceğiz de, geri kalan bagaj konusunda bir bilgimiz yok, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse seviniriz. mümkünse anneye anlatır gibi anlatırsanız sevinirim çünkü gerçekten de anneme anlatacağım, ona göre uğraşsın.

teşekkürler şimdiden,

 
herhangi bir bagaja koymanız yeterli. daha önce defalarca elmalı kurabiye götürdüm. ben el bagajı almıyorum yanıma ama uçak içinde turşu götürenler var güzide memleketimde. siz kek koymuşsunuz, çok mu.


  • kislar gecmez beresiz  (16.10.13 18:29:02) 
eskiden kabin bagajına pek bakmıyorlardı ama artık bakıyorlar.
bagaja vereceğiniz valize koysanız daha iyi olur.

  • goldentitan  (16.10.13 18:31:59) 
kabine tursu girmez yalniz, su oldugu icin icinde. sulu her turlu yemegi bagajlara guzelcene istifleyin, diger bavullara akmasin kokmasin, digerlerini de el bagajinda gotursun.


  • beriberi  (16.10.13 18:49:22) 
turşunun alınmamasının sebebi bomba ile ayırt edilemiyor. bagaja verebilir garanti olur güzel kutuya koysun el bagajından mis gibi kokar yolcuların canı çeker hem :)


  • monkey  (16.10.13 19:17:56) 
cevaplar için çok teşekkürler, kardeşim de "ben uçak içinde götüremem öyle!" diyince bagaja vermeye karar verdik, en kötü giysilerini kabin bagajına alır zaten fazla bir şey getirmemiş aslında.


  • pasp  (16.10.13 19:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.