[]

akilli telefon onerisi

ozetle, uzun zamandir samsung galaxy 2 kullaniyorum ve pek memnunum. boyutundan da android olmasindan da. surekli kapanmasi, batarya problemi sacma sapan resetlenmesi falan bunlari bi kenara birakirsak tabii.

yeni telefon dusunce yumagim ise soyle;

- galaxy 3 ve 4 cok buyuk, notelardan bahsetmiyorum bile.
- lg'yi hic sevmiyorum nexus da olsa lg lgdir.
- iphone 4s mi alsam diyince aman iphone olayina girme diyorlar.
- lumia'lar sirf kamerasi icin alinir gibi duruyor ama bir de sistemi var bu isin :(
- motorolanin moto x modelini cok begendim bayildim bittim, cocugumu satip alirim ama sadece amerika'da satisa cikmis. turkiye'de olan motorola modelleri de tirt.

ben simdi ne yapayim?

(turkselli olarak, alacagim telefonu turkselden biraz pahaliya ama taksitle almanin bi zarari var midir?)

 
lg'yi niye sevmiyorsunuz? lg g2'ye bakın derim.


  • sanal uyku  (16.10.13 15:29:47) 
htc desire 601 deneyin isterseniz biraz da.ama teli yükseltmiş olmayacaksınız değiştirmiş olacaksın sadece.

lg sevmemek ciddi bi handikap şu an.moto x sevip nexusu ötelemek de ayrı bi boyutu.yakın mantıkla üretilmiş cihazlar çünkü.lg g2'ye hiç girmiyorum bile.

Türkiye'ye snapdragonlu yerine exynoslu işlemci satan samsungu hiç sevmeyin bence.
  • aşksız prens  (16.10.13 16:55:48 ~ 17:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.