[]

laptop kullanıyorum, sizce kablolu mouse mu almalıyım yoksa kablosuz mu

soru açık ve net ama bir takım detaylar var. birkaç ayda bir pil değiştirmeyi sevmiyorum, bu yüzden kablolu almayı düşünüyorum ama yine de fikrinizi almak istedim.

not: bir de önerebileceğiniz dayanıklı, sorun çıkartmayacak, kaliteli mouse modelleri varsa onları da eklerseniz çok güzel olmaz mı yahu? 30 liradan fazla vermeyi uygun bulmuyorum ama. (dayanıklı olması önemli çünkü logitech m205'im normal bir insan gibi kullandığım halde 1.5 yıl içinde çalışmaz hale geldi)


 
kablolu
www.hepsiburada.com

kablosuz tercih edecek olursan microsoft'un kablosuz modellerine bak, kaliteli şık ve dayanıklı olurlar.

Bende kablolu kullanıyordum notebook ile fakat bir süre sonra kablo kargaşasında olmak istemiyor insan.
  • ayin yazari  (16.10.13 15:16:32) 
yani birkaç ayda bir pil değiştirmek çok koymamalı adama :) kablo kargaşasından kat kat iyidir bence. ama bunun yanında bluetooth mouse tavsiye ederim. ben macbook kullanıyorum ve zaten 2 tane usb girişi var birini mouse için kullansam soğutucu,harddisk derken biri açıkta kalıyor. bluetooth mouse çok rahat oluyor o yüzden


  • GibsonRules  (16.10.13 15:25:36) 
kablo mu kaldı lan kablosuz al tabi. ben düz adamım, normal laptop kullanıyorum, senede bi kere 20-25 liraya logitech mouse alıyorum. çünkü bunları genelde delirdiğimde duvara atıp kırıyorum. 3 ya da 4 tane duracell pille 1 sene rahatlıkla kullanılıyor. yani bi mausun ömrü 1 sene olarak düşün zaten, ya ne olucaktı?


  • hope ender  (16.10.13 15:30:35) 
kablosuz bence daha rahat ama o minik usb hedeleri var ya, ha işte onları kaybetme, ben 1 senedir logitech kullanıyorum, maşallah hiçbir şey olmadı, ama o hedesini kaybettim, servisi ilgileniyormuş, şimdi yenisini isteyeceğim sanırım. kaybederim, dersen, servisinin ilgilendiği bir ürünü al, derim, kablosuz için.

kablolu için ise, hani kablosu kısalığ uzayanlar var ya, böyle makaralı gibi, onlardan alabilirsin bak onlar da pratik.
  • pasp  (16.10.13 16:02:17) 
logitech vx nano. pili 6 ay gidiyor. ele guzel oturuyor cok buyuk degil ve adaptoru minicik. surekli olarak laptopta takili kalabilir. tak cikar yapmana gerek. yok.


  • crucio  (16.10.13 17:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.