[]

askerlik tecil bozma olayları

merhaba,

nisan 2015'e kadar olan tecilimi bozup şubat ayında askere gitmek istiyorum. tam olarak ne zaman ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgisi, tecrübesi olan var mı?


 
En yakın askerlik şubesine gidip dilekçe vereceksin ve işlemleri baslatacaklar. Muayene filan olacaksın.


  • iddaaci  (15.10.13 23:53:34) 
tsk'dan celp dönemlerini öğrenmen lazım. şu an değiştiği için ezbere bilmiyorum. eğer şubat'ta dönem varsa, 2 ay öncesinden yani aralık gibi askerlik şubesine gitmen yeterli. orada tecil bozdurma dersen seni yönlendirirler.


  • aussteiger  (15.10.13 23:54:51) 
aralık değil. 16 kasıma kadar şubeye gidip dilekçe vereceksin. başka bir şey istemiyorlar.

ardından aralık 1 ile aralık 31 arasında şubeye tekrar uğrayıp; diploma, varsa dil belgesi, varsa yüksek lisans vb. şeyler götüreceksin.
  • kamera motor  (15.10.13 23:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.