[]

nedir bu fatih terim olayı?

baya geriden geliyorum. fatih hoca niye galatasarayı bıraktı? şınayder falan niye gıcık şimdi ona? galatasaraylılar kızgın mı? olay nedir?




 
ünal aysal fatih terim'i istemedi galatasarayın başında çünkü kulübe yakışmadığını düşünüyordu, kurumsallık geyiği burdan çıkıyor, tabi bunun arkasında terim'i sevmeyen yöneticilerin başkana alttan alta fısıldamaları olabilir tam bilemiyoruz. bunlar bilinen ama dile getirilmeyen şeylerdi ta ki demirören'in teklifi gelene kadar... fatih terim'e milli görev teklifi geldi, başka önce izin verdi, terim gitti milli takımın başına geçti, başkan dedi izin var ama 4 maç.. terim ses çıkarmadı sonra konuşalım dedi. başkan olmaz dedi 4 maç git sonra gel bi daha, sözleşmeyi koydu terimin önüne 2 yıllık. terim imzalamadı. başkan kızdı tabi, başkanın kızmasına terim kızdı. başkan terimle görüşmek istedi, terim istemedi. başkan mesaj attı, çağrı bıraktı, floryaya geldi hoca yok. baktı kimsenin başkanı siklediği yok, toparladı yönetim kurulunu terim'e oybirliğiyle yol verdiler. olay budur. sneijder meselesinde terim sneijder transferini istemiyor, başkan alıp geliyor. tabi bunlar söylenti.


  • mechtech  (16.10.13 00:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.