[]

çabuk bitmeyen sigara?

iyi bayramlar herkese.

ben parliament kısa için bir insanım fakat artık değiştirmem lazım yenilik lazım bana çabuk bitmeyen, tadı güzel bir sigara önerir misiniz?(not:samsun,2000 olmasın o sigara)

not:kent düşünüyorum nediyorsunuz?

 
tütün iç


  • kendihalindekiyaratık  (15.10.13 20:14:52) 
camel


  • hope ender  (15.10.13 20:35:14) 
parliament içicisiyidim 2 yıldır. tütüne başladım. ve 1 yıldır ne paket alıyorum ne birindne içiyorum. 5 ay hiç içmedim şimdi yine sarıyorum günde 4-5 kez. emin ol old holborn yada golden virgina çok tatmin edici. çabuk bitmiyor ve ard arda yakamayacağın kadar tok tadı var. valla çok zengin değilsen tütüne geç derim deli gibi cebinde para kalıyor. aylarca bakıp bi ara alırım dediğim herşeyi aldım la 1 yılda


  • seljax  (15.10.13 20:40:58) 
Camel cok bozdu ya arkadaslar ben bi ara su holdborn isine gireyim olmadi, simdilik kent'le idare ediyim en iyisi:))


  • aktör  (15.10.13 20:45:12) 
marlboro uzun al hocam. tır şoförleri sınır geçiyor tek bir dalla


  • GibsonRules  (15.10.13 20:51:07) 
Marlboro blue ice.

Tadı güzel olmakla birlikte yavaş biter. Denemeye değer. Ama aylarca içilecek sigara değil kanımca.
  • aguilas negras  (15.10.13 20:53:50) 
yillarca marlboro light/touch ictim. bir donem parliament icsem de alti ay sonra cevresel baskilar sonucu marlboroya geri dondum.. Sigaralarin yeni yeni 7 lira oldugu donemler sikerler boyle isi diyerek tutune sardim ve yaklasik bir yil tutun ictim.
Tutunu uzun vade de kesinlikle onermiyorum, gunde iki uc sarar icerim yeter demiyorsan sigaranin on yilda sarartacagi disi bir yilda sarartiyor bu aklinda olsun.
Dislerimdeki sari lekeler sonucunda sikerler boyle isi diyerek tam marlboroya geri donmusken this beige ile tanistim. Hem fiyati hem icimi gayet hosuma gitti.
Kent ilk ciktigi zaanlar denemistim ve ictigimden hicbir sey anlamamistim. icime cektigim sigara degil, sanayi bolgesinden gecerken aldigim nefes gibiydi..
  • foolrules  (15.10.13 21:01:12) 
This beige denemeye deger bunuda bi tadiyim ben.


  • aktör  (15.10.13 21:11:34) 
elektronik sigara.


  • kakao  (15.10.13 21:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.