[]

Telefonumu Tuvalete Dusurdum

Sabah telefonum caldi,ben de banyodaydim.O dalginlikla telefonu elime alip banyoya gittim.Hadi gittim nasil oldugunu anlamadan telefon elimden kayip tuvalete dustu.Uzerinde koruma kilifi vardi ama haliyle cok ise yaramamis.Tabii o saskinlikla elime poset gecirip telefonu aldim.

Simdi kapandi,calismiyor.Bu telefon duzelir mi?Muhtemelen duzelmez ama bir ihtimal sorayim dedim.


 
Kurumadan açmasaydınız keşke.

Şimdi açılmadıysa, dediğiniz gibi, o bir daha açılmayacaktır muhtemelen. Ama iyice kuruduktan sonra tekrar deneyin.
  • otonom  (15.10.13 10:51:45 ~ 10:52:25) 
  • loveinaflipbook  (15.10.13 10:51:51) 
pirince koyarlar çyle bişey olunca bataryayı falan çıkartıp.


  • ron dennis  (15.10.13 10:53:01) 
Telefon iphone aldigimdan beri hic icini acmadim.Simdi nasil acacagimi da bilmiyorum?Bu pirinc olayi gercekten ise yariyor mu?Bir de olay gercekleseli 1 saat oluyor neredeyse ve ben sac kurutma makinesiyle de kurutmadim;hem evdekiler uyanir hem de telefon patlar o kadar isidan diye.


  • fraise  (15.10.13 10:56:21) 
kardeşim telefonu suya düşürdükten 2 gün sonra bana söyledi, bende hemen bataryayı çıkarıp pirinçte bekletmesini söyledim. 1-2 gün bekledikten sonra telefon çalıştı. tavsiyem sende aynısı yap hacı, hiç vakit kaybetmeden piriç dolu kavanoza telefonu göm ve kapağını sıkıca kapat. birkaç gün beklesin. umarım düzelir.


  • tolga asp  (15.10.13 11:05:35) 
telefonu ıslakken açmaya çalışırsanız elektronik kartlarına kısa devre yaptırırsınız.

telefonu pirinç dolu kavanoza komple gömünüz. pirinç bulunduğu ortamda ki nemi ve rutubeti emer.
  • 1tam1ayran  (15.10.13 11:16:15) 
telefonun içini aç, bataryasını filan çıkarıp ayrı yere koy. benimkine tam 3 kere su girdi, üçünde de 2-3 gün bekledikten sonra çalıştı. birinde pirincin içine koymuştum, o zaman daha çabuk düzelmişti. biraz beklet öyle, muhtemelen düzelir.

saç kurutma makinesini kullanma ayrıca, o daha kötü yapıyordu hatırladığım kadarıyla.
  • dust in the wind  (15.10.13 11:25:04) 
Sorun su ki telefonun icini acamiyorum.Daha once hic acmadim simdi nasil acacagim?Iphone'un icini acan da hic gormedim ki simdiye kadar.


  • fraise  (15.10.13 11:26:19) 
iphone'u açma,sıçarsın. herkesin dediği gibi telefonu pirinç dolu bi kaba koyup kapağını kapat. 1-2 gün sonra şansın varsa iyileşir


  • GibsonRules  (15.10.13 11:52:48) 
Youtube'da vardır. Tam ingilizce'sini bilmiyorum ama how to open iphone falan yazsan çıkar belki.

Pirincin olayı da nemi çekmesi
  • aguilas negras  (15.10.13 11:54:11) 
bana bi telefoncu demişti ki:
suya düşerse sakın sudan çıkarma, bana getir kavanoz içinde diye

  • michael_knight  (15.10.13 14:05:11) 
Tesekkur ederim cevaplariniz icin.Gidip yeni bir telefon aldim bile ama aklim hala bu telefonumda.Pirincin icine koyduk bekliyoruz bakalim nolacak.


  • fraise  (15.10.13 16:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.