[]

hobi

Son zamanlarda artan iş yükü ve buna bağlı kendini dış dünyadan soyutlamayla beraber ilgi alanı ve hobilerimin tamamını yitirdiğimi farkettim. yine yeniden bir şeylere başlamak istiyorum. sizin hobileriniz neler? neler yapılabilir? hayırlı bayramlar, iyi geceler!




 
hobi değil ama kitap okumak. terapi gibi bi etkisi var.


  • kakao  (15.10.13 00:54:03) 
Ben heykel yapıyorum, kursunu da veriyorum üstelik... Ilgini çeker belki ;)


  • eleganteda  (15.10.13 00:57:22) 
bisiklet
futbol(sadece oynamak. diğer türlüsü sıkıntı)
body
kaykay
yüzmek
okumak(roman, şiir, ilginç anektodlar vs.)
yazmak(şiir, öykü)
mızıka
dinlemek
kaymak(senede 1 kere de olsa inanılmaz bir duygu)
koşmak

7-8'i düzenli.

edit. yakın zamanda tırmanışa(dağ) ve parkura sarabilirim. inanılmaz ilgimi çekiyorlar. :))
  • papillon7  (15.10.13 00:57:23 ~ 01:01:06) 
Yeni bi dil öğren, sonra pratik yapacak arkadaşlar edin. Dünyan değişecek.


  • acelemvar  (15.10.13 01:17:46) 
eğer dil öğrenmeyi seviyorsan/yatkınsan yeni bir dil öğren +1
kitap okumaya çalış
yemek pişir (uzak doğu mutfağı mesela)
seramik kursuna gidebilirsin
dans
çık fotoğraf çek, yaz, kış, yağmur her havada yapabilirsin hem.
  • april12th  (15.10.13 01:52:00) 
sudoku ya da kakuro çözebilirsin, bireysel bişy ama güzeldir zevklidir.


  • dafaiss  (15.10.13 02:18:30) 
sabır ister ama tohumdan ağaç yetiştirmeye çalış. Yine ağaçlarla ilgili bonsai ile uğraşabilirsin.


  • orhan tv  (15.10.13 04:18:40) 
ben bir ara ebru yapıyordum. çok güzel bir uğraş ancak evde yapmak istiyorsan kesinlikle tamamen naylonla kaplı ayrı bir oda ayırmak lazım, başka türlü olmaz çok pis oluyor etraf çünkü. atölyede yapmaktan da sıkılmıştım ortamdaki tipleri sevemediğim için. sürekli bir cemaat, şeyh muhabbetleri filan dönüyordu böyle. bir de hocalar genelde inanılmaz katı oluyorlar, geleneksel neyse o olacak illa onun dışında en küçük farklı bir çizgi bile çizsen hemen yüzlerini ekşitip "bu ebru değil!" diye çemkiriyorlar.

değişik yabancı diller öğrenmek, bunları öğrenirken farklı ülkelerden insanlarla tanışmak da güzel oluyor. italyanca ve fransızca çalışmıştım bir ara, kursa gitmeden online dil öğrenme sitelerini takip ediyordum. busuu.com güzeldi, livemocha da var ama ona çok bakmamıştım.

bu ara at binmeyi düşünüyorum, haftada bir kere de olsa gideceğim sanırım. yakınlarında bu tarz sporlarla uğraşabileceğin yerler varsa oralara da bir göz atabilirsin.
  • dust in the wind  (15.10.13 11:40:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.