[]

Sizce hangisi? Camaro? Mustang? Challenger? Hicbiri?

Yeni kasalara bakiyorum. 2008 ve ustu olabilir. Herbiri gercekten cok guzel arabalar. Duyuru sakinleri ne dusunur, fikirleri nelerdir bunu merak ediyorum. Yok pampa bunlar iyi degil suna bakda olabilir.




 
hicbiri.


  • point me at the sky  (14.10.13 23:16:57) 
hiç araba.


  • papillon7  (14.10.13 23:24:24) 
Detroit arabalarından uzak durun. Koca şehir boşuna iflazitmedi.


  • compadrito  (14.10.13 23:35:18) 
Ya bence mustang pek iyi değil, hele 2005leri hiç sevmem.

Ben Camaro taraftarı olmuşumdur her zaman. Eskisiyle, yenisiyle, Z28'iyle, SS'iyle candır Camaro.

Ama lakin ki Challanger muhteşem bir araba. Eski modellerine en yakın o diyebiliriz sanırım, bu da onu ayrı bir güzel yapıyor.
  • aguilas negras  (15.10.13 02:54:30) 
challenger'i 1 hafta kullandim virginia beach-wilmington arasi.
Guclu bir araba elbette ama ergonomik gelmedi surusu vs o kadar rahat ve keyifli degildi benim icin. daha sonra chevy impala aldim rahat ettim.
bence hepsini 1er hafta kirala kararini kendin ver.
  • medievalman  (15.10.13 07:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.