[]

Arya Stark nereye bağlanacak? (spoiler)

spoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoiler


ya şuan aklıma takıldı da. arya, taht oyunlarından tamamen bağımsız bir hale gelmiş durumda. hani şuanki gidişatla sanki aryayı boşa okuyormuşuz gibi.

sizce nereye bağlanacak? hani suikast yapacak, cersei'yi öldürecek desek, cersei'nin hiçbir etkinliği kalmadı ki amk, hiç "mühim" bir iş yapmış olmayacak yani. yeminindeki diğer tipleri saymıyorum zaten, onlar olsa ne olmasa ne.

kafam takıldı yani. ha belki 6. kitapta faceless men'den atılır, westerosa gider, ne bileyim orada birinin ordusuna katılır bişi olur bilemem tabi ki pek mantıklı da gelmiyor.

ama şu faceless men işi aryayı hikayede çok sıkıştırdı gibime geliyor.
herkes bir şekilde tahtla ilgili önemli etkide bulunuyor. 5. kitapta köleye dönüşen tyrion bile, bir cümlesi ile aegon-daenerys buluşmasını engelleyip westeros fethini başlattı amk.

arya? aryada ne var lan?

(samwell bile jaqen'i buldu amk. galiba.)

 
Arya'nin azor ahai oldugunun inkar edilemeyecegini soyluyor bircok akademisyen ve dusunur. "Needle" da tabi ki lightbringer dolayisiyla.


  • latios  (14.10.13 23:31:18) 
oha bence inanılmaz alakasız. ama azor ahai de değilse, biz onlarca sayfayı boşa okuyoruz demektir. çünkü hikayeye hiçbir etkisi olmayacak bu gidişle.


  • kamera motor  (14.10.13 23:35:10 ~ 23:35:36) 
Valla sonuçta ilk okuyacağımız bölümde ölebilir bile, george amca bu, belli olmaz. Ama bir şekilde kiralık katil olacak gibime geliyor. Önemli bir karakterle ilişkili bişiler olur belki ama yaşı da küçük, o kadar büyüyemez büyük ihtimalle. Aslında hiçbir fikrim yok doğrusu, fazla bağlanmamak lazım karakterlere, ölüveriyorlar. Bir Cersei ölemedi, ölmekten beter oldu gerçi ama umarım yeniden yükselmez bi şekilde, çok sıkıldım kendisinden.


  • whoosie  (14.10.13 23:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.