[]

kahve kulturu olanlara soru

kahveyle aram cok yok ama kokusuna falan bayiliyorum ne zaman bi kahveciden gecsem, ozellikle tchibo da falan orgazmik anlar yasiyorum.
sorum da su makinelerden kullananlara aslinda
www.tchibo.com.tr
bunlari tavsiye eder misiniz? avantajlari dezavantajlari ya da onu alma bunu alma diyeceginiz baska modellere de acigim..

 
Bu modellerin bence en büyük dezavantajı kapsüllü olması. Kapsüller çok pahalı ve her kahvenin kapsül şeklinde bulunması daha zor. Birde bunlarda kahveler tek kişilik yapılıyor. 3-4 kişiye yapmak istersen tek tek yapman lazım. Ama kağıt filtre ile çalışan bir makine olursa hem çok kişilik yapabilirsiniz kahvenizi hem de iki saate kadar sıcak tutabilir. Bu makinenin avantajı ise sütlü kahve yapabilmeniz. Emin değilim ama kağıt filtre ile çalışanlar arasında da sütlü kahve yapabileceğiniz makineler de var. kağıt filtre için kahve çeşidi bulmak daha kolay ve daha ucuz kapsüle göre.


  • Dr_Stat  (14.10.13 20:20:20) 
  • free bird  (14.10.13 20:50:34) 
zeke +1

ayrıca önce
ictenbakis.blogspot.com

ardından

www.youtube.com
  • mephistoo  (14.10.13 21:25:30) 
Bence french press yerine 60-70 liraya şöyle bir makine daha çok iş görür. Tabi tercih sizin.
(git: www.bimeks.com.tr)

  • Dr_Stat  (14.10.13 21:58:33 ~ 22:18:47) 
Yukarıdakilere katılıyorum, üstüne artan parayla şunu tavsiye ediyorum.
www.hepsiburada.com
öyle güzel olur ve kokar ki, her gün kahve içersiniz.
  • whoosie  (14.10.13 23:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.