[]

iyi giyinmek lazim.

bir arkadasim eger iyi gorunmek istiyorsan magazalardaki kataloglarda gorulen kombinasyonlari giy demisti. simdi bayram alisverisine cikicam. internettek kataloglara baktim da hepsi bok gibi lan. h&m mesela hep mal mal seyleri gostermis.

www.hm.com

www.hm.com&transition=10&duration=500

bu ne amk ?

www.zara.com

neyse ben simdi guzel kombinasyonlar falan alayim diyorum. benimle alisverisce cikacak kizarkadaslarim cok uzakta oturuyorlar ve gay arkadasim da yok. nasil iyi giyinmeliyim ?

ben genelde tisortleri pantalonlari falan sadece iki temel islev icin alirim. bir usumeyip hayatta kalabilmek. iki ciplak dolasmamak. bu yuzden modaya falan dikkat etmem. fixtir dolabim. bir tane jeans bir tane kisa kol tisort, hava soguksa ustune hoodie veya deri ceket. hepsi de gri siyah veya beyazdir. besiktas oglm.

 
Kot kazakla da iyi görünüyorsanız kataloglara heves etmenizin anlamı yok, hele katalogdaki adamlara kadınlara benzemeyince iyice anlamsız oluyor. Ama illa bakacaksanız Zara falan yerine Diesel'e falan bakın, daha sakindir. Tabii katalog adamı olmak pahalı bişi ayrıca ama en azından aklınızda bir fikir olur.


  • whoosie  (14.10.13 09:50:22) 
hacım, kataloglara bak dediyse bunlara bak demedi heralde. siz de nerede acaip garaip şeyler var, onları bulmuşsunuz. :)

katalog meselesine ben de katılıyorum. bakın billboardlara mesela, lc waikikii kombinleri bile 10 nomero.
  • nereye bu gidis  (14.10.13 09:50:36) 
Zara falan bunlar milleti İngiliz Gaylere benzetmek için kurulmuş emperyalist firmalardır.
Siz gidin Koton'a falan. Orada genelde Yukarıda bir kombinasyo olur. Altında da parçaları. Hah işte beğendiğiniz kombinasyonun parçalarını aşağıdan toplayın, deneme kabininde birlikte giyin. Kendinize bi bakın. Diyelim ki beğendiniz. Alın.
Kalitesi, kesimi,vb hoşunuza gitmediyse aynı ürünü farklı mağazalarda arayın. Toplamda 1 saatte alışveriş tamam.
  • cliquot  (14.10.13 10:29:09) 
Bir de massimo dutti'ye göz atabilirsiniz.


  • tanjantgibisonsuzagitmekisteyenkotanjant  (14.10.13 11:26:03) 
babacım şimdi sen bize bütçeni söyle ki bizde ona göre marka söyleyelim. sen çok yanlış bakmışsın kataloglara bak derken onları kastetmemiş. benim tavsiyem gir bi zaraya,pull&bear,massimo dutti ya da jack&jones'a ve söyle açık açık ben böyle bi tarzda giyinmeyi istiyorum yardımcı olabilir misin? mis gibi yardımcı olurlar. hatta kadın satış temsilcisine sor muhabbet atar eve atarsın çifte şans olur


  • GibsonRules  (14.10.13 12:14:47 ~ 12:14:58) 
O katalogtakiler, o katologtaki gibi adamlara yakışıyor. Adamlar manken ve hepsi de güzel ve yakışlılar. Boy pos yerinde. Ne giydirsen güzel duruyor zaten.

Bence yırtık ve çok eskitmeli pantolonlardan uzak dur öncelikle. Sakin ama siyah ve gri dışında, baskılı olacaksa da kaliteli baskılı tişörtler bul. Gömlek ve tişört için Scotch&Soda'ya bakabilirsin. Cevahir AVM'deki Debenhams'ta da güzel şeyler oluyor. V yaka süveterler, kazaklar güzel oluyorlar.

Zara'nın ve HM'in gay işi olduğunu falan düşünmüyorum ki gayler genelde güzel giyiniyorlar, insanlar erkeklerin moda bazlı giyinmesine alışık olmadığı için gay diye yapıştırıyorlar hemen. Zara, HM, Topman, Koton, Pull and Bear yine uygun fiyatlı ama güzel parçalar bulabileceğin yerler.
  • april12th  (14.10.13 16:20:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.