[]

Akıllı Telefon Önerinizi iyi ve kötü yönleriyle alabilir miyim?

1000-1300 tl arası, iphone hariç akıllı telefon arıyorum.. kullandığınız memnun/pişman olduğunuz marka-modelleri NEDENLERİYLE alabilir miyim?




 
samsung s3. net.


  • talemon  (14.10.13 00:34:28) 
general mobile discovery
650 tl fiyatı. alan herkes memnun. özellikle wi fi çok iyi diyorlar...

  • inanmazsan inanma  (14.10.13 00:35:37) 
htc desire 500


  • jamswety  (14.10.13 00:51:27) 
htc butterfly ve s4 mini kullanan??


  • srhn_fb  (14.10.13 01:06:38) 
sony xperia z.
sony nin çakallığı sayesinde pil ömrü ortalama kullanımla 2 günü buluyor. eğer telefon dışı özellikleri az kulllanan biri iseniz 4-5 günü görebilirsiniz. hatta uç nokta olarak şarjının 5. günü 1 saat şarja takılı kaldıktan sonra zorunlu olarak şarjdan çıkarttığımda şarjın 3 gün daha gitmesi göz yaşartıcıydı.
kötü yanı olarak android işte.android işletim sisteminin bütün zayıflıkları/kötü yönlerini (bir geri dönüşüm klasörü olmaması, dosya yönetiminin berbat olması v.b.) yönlerin taşıyor. fiyatta bahsettiğin aralığın biraz üstünde kalıyor. yine de ödettiği parayı hakeden bir telefon.
  • tururo  (14.10.13 01:17:09) 
S3 veya note 2(buyukluk muazzam)

3 aydir note 2 kullaniyorum. 2 yil s3 kullandim. Param olsa da note 3 alsam keske.
  • 0dy  (14.10.13 01:23:38) 
xperia z modeli arkadaşımda var aşık telefonuna resmen :) dediğin gibi biraz pahalı kalıyor..ama androidi begenmemen dikkatimi çekti..ben aslında 8 9 senedir nokia kullanan birisiyim ama sırf windows tasarımını beğenmediğim için nokia lumia'ya bakmıyorum bile..android en iyisi gibi geliyor ama kullanmadan bilemem tabi..sen hangi sistemi önerirsin ?


  • srhn_fb  (14.10.13 01:24:44) 
aslına bakarsan çok fazla seçim şansın yok. android olmayan adam gibi tek telefon lumia. blackberry z10 pekte iyi performans gösteremedi. z30 ise daha yeni duyuruldu. tam bir kapalı kutu. ama os olarak bb tek geçilir (kullandım ve memnundum. telefonun pili şarj tutmamaya başlayınca değiştirmek zorunda kaldım).
androidler ise işletim sisteminden kaybediyor. dediğim gibi recycle bin klasörü bile olmayan bir telefondan bahsediyoruz. lumia ve iphone u en baştan elediysen (iphone unun elenmesi de lazım zaten. pazarlanma mucizesinden başka bir şey değil). geriye androidli ve zaman zaman sinir edecek telefonlar kalıyor. içlerinde de bence en iyi seçenek sony xperia z.
not: telefonu alırken android denilen bu sistemin nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. sonuçta google ürünü. tahmin etmem gerekirdi. şu anda telefon alacak olsam bir çok iyi özelliğine (androidden bağımsız özellikler bunlar, kamera v.b. gibi) lumia seçerim.
  • tururo  (14.10.13 12:43:42) 
@tururo çok güzel bi cevap teşekkürler..nokia hastasıyım ama windows yüzünden almak istemiyorum..i phone yorumuna tamamen katılıyorum.kaliteli tamam ama o paraya sırf hava için alanlardan olmak istemem.. android seviyorum ben ya..uygulama ve oyun hastası birisi olarak saçma sapan uygulamaları gorunce begenıyorum mesela :) bugun baya bi gezdim.. xperia z diyor önce telefoncular..pahalı diyorum.. istisnasız tam 6 dükkan DISCOVERY al diyolar..onun için de başlık açıcam şimdi... gönlüm xperia sp'den yana.. ion da güzel daha iyi dedi bi yer ona bakıcam şimdi..


  • srhn_fb  (14.10.13 15:53:24) 
dükkanlara pek bakma. onlar seni değil kendilerini düşünürler. general mobile kalitesiyle tanınan bir marka değil. diğer firmalarda kalite neyse onlarda da o. xperianın da alt modellerini almak pek iyi değil. benim tavsiyem android olmasın olur (tahminim yine de android alacaksın :))) ).Ya da ille android olacaksa ve xperia z olamıyorsa samsung da bir tercih olabilir (kalite ve servis ağı biraz daha iyi).

not: bb bold 9000 gibi ve bu güne uygun bir telefon üretmiş olsaydı keşke :)
  • tururo  (14.10.13 16:24:43) 
android alıcam aynen :) şu anda LG optimus G2 'ye sardım onu izliyorum o da güzel gibi bakalım..çok sıkıntı bi iş telefon / pc almak ..yardımın için teşekkürler


  • srhn_fb  (14.10.13 16:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.