Giriş
(4)

visual studio 2008 kurulumu hakkında

pandoraninkutusu
bilgisayarımda 2005 versiyonu var vs'nun. 2008 kurucam şimdi. 2005ten upgrade edebiliyor muyuz,yoksa illa en baştan kurulum mu yapmak lazım? en baştan kurulum olcaksa 2005 i kaldırıp kaldırmamam bişeyi değiştirir mi? uğraşıp denemeye üşendim, hazıra konayım dedim.
bilgisayarımda 2005 versiyonu var vs'nun. 2008 kurucam şimdi. 2005ten upgrade edebiliyor muyuz,yoksa illa en baştan kurulum mu yapmak lazım? en baştan kurulum olcaksa 2005 i kaldırıp kaldırmamam bişeyi değiştirir mi? uğraşıp denemeye üşendim, hazıra konayım dedim.
0
pandoraninkutusu
(09.04.09)
bildiğim kadarıyla vs2005 den upgrade yok. vs2008 kurmanız için 2005 i kaldırmanıza gerek yok. hatta kaldırmayın zaten, 2005 projeleri açmak için lazım olacak.
0
surprise
(09.04.09)
ikisi birlikte kardes kardes calisir.
0
ccompiler
(10.04.09)
2008 kurulu ise, 2005'te yaptığın solution'ları açmaya çalışırken sana bir uyarı verecektir. Bir önceki sürüme ait bunlar, 2008'e uyarlıyayım mı diye, uyarla diyebilirsin çünkü 2005 versiyonunu da yedek olarak tutmaktadır.
0
daglien
(10.04.09)
2008 kurun, 2005 de kalsın derim. 2005'te yazılmış bazı solutionlarda 2008 sorun çıkarabiliyor.
0
uckac
(10.04.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.