[]

P307 Kutup başını söküp taktım aracın kapıları açılmıyor?

Merhaba,

Enterasan bir problemim var

5-6 ay önce aracın aküsünü değiştirdim , adam muhafaza kutusunu takmayı unutmuş.Günler geçti.Yarın memlekete gidicem bagajda telaşe olmasın diye takayım dedim.

Artı kutup başı çıkardım kutuyu yerleştirdim.Geri taktım , aracı ne uzaktan kumanda ile nede şöför tarafındaki manuel çevirmeli kumanda ile açamıyorum.

-Aracın içindeki merkezi kilit tuşu üstündeki ışık yanıp sönüyor.
-Kutup başlarını iyice temizledim , nafile.
-Akünün voltu 12.35.
-Kumandanın pilini değiştirdim ,olumsuz.
-Şase yaptırdığımı düşünmüyorum + ucu hiç bir yere değdirmedim.

Merkezi kumandayı anladım ama manuel kumanda nasıl açılmaz hayretler içinde kaldım.

Aklınıza bir fikir geliyor mu ?

Teşekkürler.

 
tamamen sallamasyon yazıyorum. arabam yok, manuel kumanda nedir bilmem. kutup başını tak çıkar yapın ya da akü bağlantısı kesikken manuel ile deneyin.


  • orijinal nick bulamadim  (13.10.13 20:09:20) 
onlarıda denedim şef , banamasın demedi.


  • erginsak  (13.10.13 20:20:07) 
aküyü tekrar sökün, 15 sn bekleyin, aküyü bağlayın, 10 sn bekleyin, sonra açmayı deneyin.


  • marcelorios  (13.10.13 20:36:13) 
Sigortasına baktınız mı? Sigorta olabilir.


  • tzum_tzum  (13.10.13 20:43:17) 
www.bba-reman.com
bsi ne ise sıfırlanmış. serviste yeniden programlamışlar.

  • sutlu nescafe  (13.10.13 20:52:14 ~ 21:27:39) 
Hapı yuttuk desenize :(


  • erginsak  (13.10.13 21:23:34) 
En makul cevabı tiklememişsiniz. Bence de merkezi kilit sigortası atmıştır. Eğer başka bir sıkıntı yoksa. Sorun sadece kilitte ise.


  • kibritsuyu  (14.10.13 07:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.