[]

xbox fw

arkidişler selam,

benim xbox elite'im var, tomb raider'ı indirdim dvd'ye attım ancak açmadı güncelleme yapmamı istiyor alet, sanırım wave 6 falan bunun koruması. fw eski kalmış anladığım kadarıyla. evde kendim yapabilir miyim diye baktım, dvdrom gerekiyor sanırım ve evde dvdrom'um yok. şimdi,

mediamarkt'a insem, sikindirik bi oem dvdrom alsam yapabilir miyim evde? bilgisayardan anlayan sığır biri olmadığımı düşünerek cevaplayın. sanki böylesi daha karlı çünkü bugün böyle oldu, yarın yeni bir oyunda tekrar fw attırmam gerekebilir. yapabilirsem kendim güncellerim sürekli. mac kullanıyorum bu arada. bi de eski windows xp kurulu laptop'ım var eski bi vaio ama onu da kullanabilirim çok elzemse. ne dersiniz?

bunu böyle düşündüm çünkü minimum 50-100 liraymış fw attırmak (son attırdığımda kaç para verdim hatırlamıyorum) yazık verilen paraya aletin kendisi kaç para zaten, onun yerine dvdrom alırım dediydim. yok baba yapamazsın sen derseniz beşiktaş'ta sinanpaşa pasajında falan mı yaptırayım en uygun güvenilir yer neresi? kaç para? şimdi bi fw için hiç kadıköy'lere geçemicem aq.

biraz bakındım forumlarda ama netleştirmeden çok derinleştirmek istemedim mevzuyu. teknoloji ilerlemedi mi usb'den falan update edilemiyor mu alet hala? tek yöntem açıp dvdromunu bızıklamak mı eski usul? hangi yöntemi kullanabilirim mesela yaparsın aq derseniz?

bi akıl verin ACİL. oyun oynayasım geldi çok.

 
merhaba
sırayla dilimin döndüğü kadar cevaplayayım.eğer yazdırdığın dvdyi taktığında güncelleme istiyorsa yapma.firmware'in uçabilir.
evde yapılacak kadar kolay değil bilgin olsun.anakartı falan deliyorlar.gerekli zamanda elektrik falan kesiyorlar.bilmeden yapmak sıkıntı çıkarabilir.bir bilene götür.fw fiyat olarak 20-30 arası bir rakama yaptırabilirsin. ha fw falan uğraşmak istemiyorsan hdd den oyun çalıştıran bir sistem yapıyorlardı bildiğim kadarıyla.ismini hatırlayamadım.
  • majeste  (13.10.13 14:51:54) 
beşiktaş'ta yaptırabileceğim bir yer var mı önerebileceğin ve aşağı yukarı ne kadara mal olur bana dediğin sistem?


  • radioheadbanger  (13.10.13 15:01:20) 
fw olayı kolay kolay evde yapılacak bişey değil. aletin içini açmanız vs. gerekiyor. ayrıca fw 3,0 çokto zaten daha da microsoft işin peşini bıraktı. fiyatlar da 30tl. kartı deldirme gilan bişey yok. makinenin dvd sini çıkartıp. pc ye bağlıyorlar ordan dosya atıyolar hepsi o. doğru marka dvd ye doğru dosyaları atmak lazım. yabancı dilin çok iyi olsa zaten yapardın bence. bu dosyalar yabancı forumlarda çünkü. öbür harddiske oyun atma olayını tavsiye etmem. hem eksta masraf işlem için 100tl alıyorlar. hem oyunu atmak için de ayrı para alıyolar. torrentte iso dosyası bulmak daha kolay. harddiski yaptırırsan jtag işlemi deniyo zaten adına jtag versiyonu oyunlar indirmen gerekebiliyo. jtag ın avantajı oyunun sonrada çıkan dlc leri vs yayımlanırsa torrentte oyunu gücelleyebiliyosun.


  • ergenpezeveng  (13.10.13 15:26:38) 
yabancı dil sorun değil güzel kardeşim, hangisini kullanmak tercih etmek lazım bi fikrim yok, çok biliyosan at bi link de sikimiz şenlensin.


  • radioheadbanger  (13.10.13 15:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.