[]

erkek ve düğün

çok yakının düğünü için kıyafet kombinasyonu fikirlerine ihtiyacımız var. şık bir şey olmalı. bu arada elimizde lacivert bi takım var ama kullanmak zorunda değiliz.




 
çok yakınsa takım giymen şart. lacivert takım varsa içine beyaz şık bi gömlek, laciert kravat olur heralde

he bide laciverti genelde taba ayakkabı ve taba kemerle görüyorum
  • esek sipasi  (13.10.13 11:11:03) 
kırık beyaz bir gömlek ve yine kırık beyaz ya da lacivert düz bir kravatla kombinasyon sağlanabilir ama lacivert takıma da camel rengi ankle boots'dan başkası gitmez ayakkabı olarak. Lacivert ankle boots bulurum diyorsanız o ayrı.
Yine de siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek, siyah ceket kombosu risksiz, sade ve şık olmaya yeter, eğer laciverti kullanmakta tereddüt ederseniz.

  • shejia  (13.10.13 11:25:05) 
çok yakının düğünü için önerim:
siyah pantolon, beyaz gömlek ve üstüne bej ceket kombinasyonu. papyon da olabilir kravat da, koyu senk olacak şekilde (siyah en matıklısı)

  • loveinaflipbook  (13.10.13 11:48:55) 
laci ceket, turkuaz gömlek, gri pantolon, kırmızı (mümkünse lacivert puntolu) kravat, taba ayakkabı ve kemer.


  • gochebe  (13.10.13 11:49:37) 
gochebe, sirke yollamıycaz :B


  • cosmicgadin  (13.10.13 12:39:36) 
oha. adam sirk demiş ya la.


  • gochebe  (15.10.13 17:49:59) 
lacivert takımsa: www.thelovecollage.com


  • kamera motor  (15.10.13 18:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.