[]

kız arkadaşım havaya girmiş olabilir mi?

4 aydır takip ettiğim, 15 gündür devam eden bi ilişkim var. bizi yan yana kim görse hayatımda böyle uygun çift görmedim diyor.
ilk günler kız arkadaşım, seni tanıyınca sana aşık oldum, sen istemediğin sürece hep yanında olucam bıdı bıdı laflar etti. ilk günler her şey güzeldi, fakat son bi kaç gündür ben ona hediye sürprizleri yaptıkça, mesajlarda daha kısa diyaloglar kurmaya başladığını ve ilk günlere nazaran benden biraz biraz uzaklaştığını hissetmeye başladım. acaba kız arkadaşımın kişiliği oturmamış olabilir mi? ne yapacağıma karar veremedim. siz kızlar seven erkek istiyorsunuz, bizler sevince de uzaklaşıyorsunuz anlamadım ben bu işi.



 
eski sevgilisine dönme arifesinde olabilir.


  • baldur  (12.10.13 18:06:57 ~ 18:07:03) 
baldur böyle bir şey yok.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.10.13 18:07:50) 
seni istemeyen arkadaşları var mı? ''kızım bu çocuk çok iyi ama bak şusu yok busu yok'' vs diyecek arkadaşları?

onlara da denk gelmiş olabilirsin. kızın kafasına başka birisini sokmaya çalışıyor olabilirler.
  • humancentipad  (12.10.13 18:09:15) 
yatakdaki performansın tatminkar değildir belki,suçu biraz da kendinde ara dostum.


  • ganyotçu  (12.10.13 18:09:48 ~ 18:10:04) 
konuş onunla, neden böyle yaptığını açıklasın ona göre çözüm bulun.


  • bayankus  (12.10.13 18:11:50) 
beni arkadaşları çok sevdi, hatta öyle bir durum ki, kimse görse siz evlenin bu kadar uyumlu bi çift olamaz diyorlar.

ganyotçu saçmaladığının farkındasındır umarım, sileceklerini bilmesem burdan ağır bi küfür ederdim sana.
  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.10.13 18:12:38) 
hediye almışsın, sürpriz yapmışsın suç sende :D
(bkz: 4s kuralı)

Fazla ilgi gösteriyorsan, kızın başlarda düşündüğü cool ve kendine yeten-özgüvenli erkek duruşun yıkılmış olabilir. "Bana ihtiyacı varsa ne yapayım öyle adamı" diye düşünüp soğumuş olabilir. Bu bilinçdışında işleyen bir süreç de olabilir. Tabii bunlar hep onun bakış açısıyla alakalı.
  • rodriguez2  (12.10.13 18:15:25 ~ 18:16:26) 
niye saçmalıyım dostum,ilişkilerin dönüp dolaşıp geleceği yer cinsellik,bi cinsellik yaşamadıysanız o ayrı.kınıyorum seni biz burda sana yerdim ediyoruz.


  • ganyotçu  (12.10.13 18:17:30) 
her cevaba tepki vermişsin birader. git günlük tut daha iyi. sakinleşirsin hem.
2 lokma bilgi vermişsin, ilişkinin analizini istiyorsun. "kız arkadaşımın kişiliği oturmamış olabilir mi?" gibi bir soruyu sorabiliyorsan zaten, geçmiş olsun. 8 senedir birlikteyiz. 1 sene oldu evleneli. aklımdan bile geçmedi o kadar kavgaya, tatsızlığa rağmen "kız arkadaşımın kişiliği oturmamış olabilir mi?" gibi bir soru. gg no rmk

  • liriamer  (12.10.13 18:21:52) 
daha da sürpriz yaparsam = )


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.10.13 18:24:05) 
ben iki tarafın da birbirine deli gibi aşık olduğu bi ilişki yaşadım ne biri kaçıyordu ne de biri kovalıyordu yani 4s kuralını geçeceksin.
eskisi gibi olmamasının sebebi bi başkasına ilgi duymaya başlamış olması ya da sadece senden soğumuş olması olabilir. kişiliğinin oturmasıyla alakası yok bu herkesin başına geliyor. ufacık bi hatada bi anda gözünden düşüverebilirsin hiç belli olmaz bu işler. bi üstteki duyuruna cevaben diyorum ki; git ona dershanede hediyeyi ver, teşekkür edip boynuna sarılmak yerine napıyosun ulu orda bıdıbdı sana kızarsa anla ki bu ilişkiyi zoraki sürdürüyor. tecrübeyle sabit.

  • neira  (12.10.13 18:32:24) 
kızmadı ama sarılmadı da sadece şok oldu. ayrıca hiç hata yapmadım


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.10.13 18:37:22) 
@neira karşı taraf seni yemiş dostum,ilişkide her zaman biri daha çok sever.


  • ganyotçu  (12.10.13 18:38:20) 
dostum bence farkinda degilsin ama hata zaten boyle ota boka hediye aliyor olmanda. ayrica dersane merdiveninde hediye vermek nasi bi surpriz allasen. nobel odulu versen oyle bi ortamda bir anlami yok bence. kiz iliskiyi daha mesafeli yasamayi seviyor olabilir, ustune fazla dusulmesini sevmiyor olabilir, bu yuzden sogumus veya biraz ozgur kalmaya calisiyor olabilir. bence dur ve dışardan bir bak ben ne yapiyorum diye.


  • sAINT  (12.10.13 18:57:10) 
ilk günler her şey güzeldi diyorsunuz da, ilişki zaten 15 günlük bişey, sanmıyorum ki kız arkadaşınız havalanmış olsun, durun yahu daha ilginin tadını bile çıkaramamış kızcağız :). kuruntu ediyorsunuz bence, rahat olun.


  • pinking of you  (12.10.13 19:00:44) 
ahaha dersane merdiveninde hediye alan sen misin?

hediyeyi beğenmemiş olabilir. kelebekli kolye alınsa bana o dakika terkederdim. kelebek mi kaldı hala.

ikincisi, dersanenin ilk günü pahalı hediyeyle boy göstermen bu kız benim yarak kürek şeyler düşünmeyin etraftaki erkekler mesajı verir üstü kapalı.

seven erkek istiyoruz da kelebekli kolye istemiyoruz.
  • goldentitan  (12.10.13 19:02:48) 
üstüne düşme sende uzaklaş. birkaç gün arama bkalım ne olacak.


  • komando kani var bende  (12.10.13 19:08:17) 
Ya bu ilgi olayının suyunu çıkartmayın. Seven erkek istiyoruz, ilgi manyağı yapan değil. aşırı ilgi insanı boğar. Aşırı ilgi gösteren erkek, benim nazarımda kaybeder. bu ne be.

Sırf bu yüzden mesajlarını kısa tuttuğunu ve senden %1500 ihtimalle soğuduğunu söyleyebilirim.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (12.10.13 19:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.