[]

Saçların birbirine dolanması hususunda çözüm önerisi

Merhabalar,

Yaklaşık 17 aydır saç uzatıyorum. Saçım aşırı dalgalı ve daha öncesinde herhangi bir sorun mevcut değilken, son birkaç aydır saçlarım yer yer birbirine dolanmaya ve sertleşmeye başladı. Devamlı olarak saç kremi sürmek suretiyle taramama karşın, bu durum iyice sinir bozmaya başladı; zira elimi saçımın içerisinde hareket ettirmek mümkün olmuyor. Öyle bir dolanma söz konusu. 3-4 sene öncesinde de saç uzatmıştım; fakat böyle bir sorun yaşamamıştım.

Saçı tamamen kestirmeden bu sorunun giderilebilmesi için bir yöntem var mıdır? Berbere gitsem, bu dolanmış yerleri açabilir mi? Daha önce böyle bir durum tecrübe edenlerin tavsiyeleri gerekli.

Teşekkür ederim.

 
Gliss'in oil nutritive diye sari renkli bir sivi sac kremi var. durulanmayan cinsten. Ondan alip dene belki ise yarayabilir. Benim saclari yumusacik yapiyor.


  • cassidy fairylady  (12.10.13 18:07:28) 
bi kase zeytinyağı al, banyoya git. sabırla güzel güzel tara saçlarını.

sonra da bol köpüklü bi yıkan.
  • humancentipad  (12.10.13 18:10:53) 
kırıkların artmış olabilir mi? en son ne zaman kestirdin?

boşuna ay kırıklarımı aldırmam gerekiyor demiyoruz iki üç ayda bir.
  • goldentitan  (12.10.13 18:12:42) 
Senin ilacin argan yagi. Nashi ya da kikoto argan yagi al duzenli olarak saclarina sur.


  • halitkin  (12.10.13 18:12:43) 
Açıkçası hiç kestirmedim. Bir ihmalkarlık söz konusu maalesef. Fakat artık berbere gitmem gerekiyor, farkına varabildim nihayet.


  • doktor bey  (12.10.13 18:15:18) 
Bence saç maskesi kullan. Duştayken saçına sür bir 10 dk bekle saçını tara sonra daha kolay açılır tabi öncelikle saçını azıcıkta olsa kestir.

Tavsiyem kuru saçlar için olan bir maske al, marka olarak elseve olabilir.
  • faihfati  (12.10.13 18:42:37) 
loreal elseve saç kremi kullan.
gliss'in de sarı renkli bir şampuanı var onu kullan.

  • baldur  (12.10.13 19:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.