[]

Iphone uzmanları buraya!!!

Duyuru acil önerilerine ihtiyacım var:

Şimdi teknolojiden hele telefonlardan zerre anlamam.
İşimi görmesi yeterli (arama-msj-whatsapp-intagram-internet-kaliteli foto çeken-ve en az 1-2 sene sorun çıkarmayacak, işte hepsi bu:)

bugün en geç yarın İstanbul dışına çıkmadan bir telefon almam lazım.

Şimdi şu seçeneklerden hangisi?

1. Iphone 4, 8 gb, 1079 tl,
gold bilgisayardan gidip tek seferde nakit alabilicem.

2. Iphone 4s, 16 gb, 1600 tl
yine gold dan 900 tl nakit, gerisini taksit yaptırıp alırım
ama 4 varken, 4s e ne gerek var sorusu geliyor aklıma

3. Iphone 4s, 16 gb, 900 tl
ikinci el, tel yurtdışından gelmiş kayıtlı, temiz vs. ama ilandan alıcam, ne kadar güvenebilirim ya da yurtdışı tel. da sorun yaşar mıyım?

4. Iphone 4, Aveadan almak,
hattımı faturalıya geçiricekler, paketle birlikte nakit ödeme 600 tl gibi +kredi kartı ödemesi yine 600 tl+ayda 70 küsur gibi fatura

Başka öneriniz varsa da hepsi kabulum..
Sağolun, varolun..

 
iphone 4 asla almayın artık yavaş ve kaybolmak üzere. 4s 900e uygun.


  • excespeace  (12.10.13 18:00:54) 
iphone 4 almayın. 4s bile almayın bence. yeni 5s çıktı, 6 geldi mi 4s de iptal olacak.


  • liriamer  (12.10.13 18:23:34) 
iphone almak zorunluluğunuz yoksa, neden iphone alıyorsunuz ki? Ya eski model ya da ikinci el alacağınıza, ya da daha beteri, taahhütlü telefon alacağınıza samsung veya htc gibi android işlem sistemli bir telefon alın, hem çok daha ucuza alırsınız ?

edit: android işlemcili yazmışım :)
  • ben bizzat kendim  (12.10.13 18:40:34 ~ 20:19:55) 
İphone 4 kesinlikle çok yavaşi uzak durun.

Apple tercih edeceğim diyorsanız iphone 5 den aşağısını düşünmeyin.

Ama size tavsiyem htc veya general mobile'ın discovery gibi bir modeli vardı onu inceleyin.
  • grimer  (12.10.13 20:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.