[]

internet + tv paketi (dsmart veya digiturk) kampanyalari

merhaba,

limitsiz internet ve tv paketi iceren bir kampanya ariyorum ama websitelerinde aklima yatan bir sey bulamadim. internette hiz, tv paketinde de cesitlilik onemli. eger digiturk'te kafama yatan bir seyler bulursam ligtv baglatmayi da dusunuyorum. kendi kullandiginiz veya tavsiye ettiginiz kampanyalari link olarak atabilir misiniz?

tesekkur ederim.

 
lig tv ölü yahu. zaten bizim ülkemizin ligi bitmiş neyini izleyecen. ben dsmartnet kullanıyodum geçen gün kampanya yapmışlar aynı paraya dsmart hediye hemen atladım ama yeni üyelereymiş benim daha 6 ay taahüdüm var:( belgesel kanalları f1 futbol vs hepsi açık olacak dedi telefondaki kadın ekstra 9 tl verin size de bağlayalım dedi. tamam dedim olsun anasınısatıyım. belgesel filan iyi olur. sonra bi de 40tl kurulum ücreti deyince tepem attı kapattım telefonu. yani bana sorarsan dsmart daha iyi gibi digitürkte dönüp dolaşıp aynı filmleri yayımlıyorlar. yeniler için ekstra para alıyolar. bi de vizyondaki çoğu film olmuyor. kiralayalım diyoruz hep eski filmler var. o yüzden dsmart en azından beleşe geliyo alıp denemek lazım diye düşünüyorum.


  • ergenpezeveng  (12.10.13 16:49:09) 
ben dsmart hd+8 mbps dsmart net kullanıyorum. film kanallarını falan da aldım ayda 88 lira ödüyorum.

d-smart gayet güzel film ve tematik kanalları tüm tv ihtiyacımızı karşılıyor. net de gayet hızlı bir sıkıntısı yok.

yalnız şehir değiştirdiğim vakit internet hattımı nakletmeleri 3 haftamı aldı. onu da kavga dövüş, insanlığımdan utanarak yaptırabildim. sessiz beklesem daha çok beklerdim.

durum budur :)
  • marido  (12.10.13 16:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.