[]

Ankara tren garına nasıl gidilir?

Günaydın herkese...

Kızılay'dan tren garına gitmek için nereden hangi otobüse binmeliyiz?

Tren garına tren bileti almak için gideceğiz ama bi de acenteler varmış bu biletleri satan, acaba acentelere gitsek hizmet bedeli alıyorlar mı?

 
internetten de aliniyor. acenteleri bikmiyorum. kizilaydan ankaraya binim maltepe de iner yedi sekiz dakika yurursunuz.


  • sparkle kiddle  (12.10.13 08:50:10) 
Kizilay'dan metroya binip Ulus'ta inin. 5 dk yürümeniz gerekecek. Acente dediğin kamil koç'sa zaten o da garin içinde. Kolay gelsin.


  • yns  (12.10.13 10:06:15) 
metroyla ulusa falan gitmeyin sakın. ankaraya binip tandoğanda inin. gara giden alt geçidi sorun.


  • lancelot du lac  (12.10.13 10:35:41) 
tandoğan'da mı insin? amk aşti'de indirip yürütseydin bari. metroyla ulus durağında inmek daha yakın gara. tandoğan alt geçit çarşısının iğrenç görüntüsüne maruz kalmamış olursun


  • domates yiyom  (12.10.13 11:11:43) 
İnternetten alsanıza! Tün seçenekleri ayrıntılarıyla görür ve karar verirsiniz.


  • cliquot  (12.10.13 11:49:27 ~ 11:51:40) 
@domates

ulusta inip 45 dk yürüyeceğine tandoğanda inip 3 dk yürüsün tabi ki ne sandın amk.

ulusta in diyenleri dinleme hocam sen. ankarayı bilmedikleri belli.
  • lancelot du lac  (12.10.13 23:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.