[]

Kızıl, kızıl da hangi kızıl?

Saç rengi ile ilgili duyurulara göz attım, saçıma ne yapsam diyen beyaz tenlilere simsiyah ya da kızıla boyat denmiş hep. Kızıldan kızıla inanılmaz fark var. Hangi kızıl tonu en güzel sizce?

(Beyaz ten için soruyorum tabii...)


 
beya tenliyim bakır kızılına boyuyorum 8-77
yani şöyle oluyor
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net
  • neira  (11.10.13 22:21:38) 
manic panic internet sitesini kurcala, classic cream formula'da renklere bak. en güzeli sana en güzel gelendir. kızıl değil ama kırmızı ve turunculara bak bence.

ben vampire red gibi bir renk kullanıyorum şu anda, ve sürekli saçıma iltifat alıyorum.
  • dasher  (11.10.13 22:26:21) 
imgur.com

ariel.
  • sifirin altinda  (11.10.13 22:31:43) 
naparsan yap ama şöyle dul bordosu yapma
yaşlı kadın saçı :/

  • neira  (11.10.13 22:34:15) 
yoğun bakır kahve + tarçın bakırı karıştır


  • trejemu  (11.10.13 23:00:53) 
neira'nın dediği harika bence. çilek tadında bişi yapar insanı.


  • neynep  (11.10.13 23:17:03) 
kızıl yapınca dizilerdeki kadınlar gibi olmuyor malesef, ha ben her gün fön çekerim dersen tamam. ama fönsüz çok kötü bakımsız duruyor, illa şekillendirmen gerekiyor. iyi düşün. beyaz ten yeşil göz sahibi olarak bir daha kızıl mı, asla diyorum. makyaj yapması da çok zorluyor, kafan zaten renkli, çok cümbüş oluyor makyaj olayı. ya da bana öyle geliyordu. ayrıca diğerlerinin söylediğine bakma, beyaz ten deyince siyah ve kızıl diyorlar hemen ama bence açık kumral en güzeli. bihteri kızıl saçla düşün, kararını ver.


  • fekat  (11.10.13 23:57:54) 
neira +1 turuncu-kızıl cache.desktopnexus.com ama nolur tüm bu ton kızıllar gibi kolaya kaçıp yeşil giyme. nerede yeşil giymiş kızıl görsem içim bayılıyor artık.


  • Lim5  (12.10.13 00:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.