[]

bu nedir şimdi?

Sizin de böyle anlamsız anlamsız paranızı saçtığınız şeyleriniz var mı? şöyle evime bakıyorum da saçma sapan bir ton gereksiz şey var, ben de topladım hepsini ya ihtiyacı olana armağan ettim ya da attım kimini. kıyafetten tutun da kaleme, süs eşyasına kadar. ha fazlalık gibi değil, çirkin değil ama ne biliyim hangi kafayla aldım ben bunları ve kendime sinir oldum. zaten kalabalığı sevmem hiç.
mesela madden ay sonuna doğru sıkıştığım zamanlar geldi aklıma ve iyice gıcık oldum kendime. ve dur dedim artık! alma bir şey, hiçbir şey!
kitaba da veriyorum öyle bir ton paralar ama pek okumuyorum şu sıra. rahatsız eden kitaplar olmadı lakin işte mesela her renk fosforlu kalemi ben ne yapayım ya? üstelik tanesi 5 lira. e öyle birikince de odamda bir kalem serveti var. bu en küçük, önemsiz örneğimdi. ha aşırı derecede param var bunu nerelere soksam bilemiyorum gibi bir durumum da yok. şükür elimde oluyor, zor duruma düşmüyorum hatta dilediğim gibi yaşamama da yetiyor. iyi yani halim ama dedim ya, evdeki bir ton şeyi almamış olsam kendime iyi bir sinema sistemi bile kurabilirdim öylesine bir anda. kızıyorum şimdi kendime birkaç gündür. söz verdim işte ama, söz, biriktireceğim, saçmayacağım öyle -.-
bir tek ben mi geri zekalıyım böyle ya? çok kızdım vallahi ve üzüldüm de açıkçası. kıyafet topluyordum burdaki bir okula bağış yapmak adına, şimdi çocuklara gittiğimde de aklıma gelecek böyle saçmalıklarım ve yine üzüleceğim..

 
az eşyaylan yaşamak çok güzel.


  • groovettyn  (11.10.13 20:38:14) 
teknoloji gördüm mü dayanamıyorum.


  • kyha  (11.10.13 20:54:43) 
Benim promosyon takıntım var reklam yapmak gibi olmasın ama real market çok yapıyor bunu mesela, o promosyon bölümünde kaybediyorum kendimi, ihtiyacım olmayan o kadar çok şey alıyorum ki eve gelince fark ediyorum bunu, hala paketi açılmamış bir dünya şey var evde..
Kitap konusunda da böyleyim hemen hemen her hafta kitap siparişi veriyorum ama onları okuyorum neyse ki..

  • mutekebbir  (11.10.13 22:01:38) 
hehe ben almıyorum, maşallah diyeyim kendime bu konuda iradem iyi hem de alışveriş sevmiyorum ben
ama gel gör ki her ay anneme nereye gittiğini bilmediğim yüzlerce lira veriyorum. mutfak eşyası alıyor paketler dolusu koyacak dolap yok, kıyafet alıyor, olmadı herkese hediye alıyor, kuzenlerime filan dağıtıyor veya para veriyor. herkese aman 5bin lira 10bin lira para mı diyor -ben deliriyorum bu noktada, para nasıl kazanılıyor bilmiyor tabi- vermediğim ay hemen sitemler.
en azından kendi paranı harcıyorsun bu şekilde avun ben napıyım?
  • niye ama  (11.10.13 22:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.