[]

Bu PTT kargo manyak mı?

t1310.hizliresim.com

bana dün öğlen 3'te gelen kargoyu bugün sabah 8'de geri göndermişler kimse almadı diye. dün 3'te gelen kargonun akşam 6'da bekleme süresi bitmiş. bugün öğlen 2'de gittim dağıtıcıya geri gönderildi orayı arayın dedi. sonra dağıtıcıyı aradım ordaki kadın bana prosedüre göre kargonun bekleme süresi bir haftadır, söyleyin geri çeksinler dedi. ben de evde olmadığım için babama söyledim git söyle geri çeksin kargoyu dedim. adamla tartışmışlar, ben aradım bizim ordaki şubeyi ben de bağırdm çağırdım. bayram öncesi olduğu için bekletemezmiş. lan mal. 3 saat içinde kargonun bekleme süresi mi dolar? sonra sinirli sinirli tamam arayacağım falan dedi de gitti o kargo biliyorum. bayram girdi araya bir kere. n'apayım ben? şikayet edebileceğim bir yer var mı?

not: bir de anlamadığım şey bu ptt kargoyu kuryeyle eve teslim etmiyor mu? eve de gelmedi direkt gitmiş bu sabah.

 
PTT kargo manyak.

Kuryeyle eve teslim etmesi lazım. Evde yoksan da kapına ya da apartman girişine sticker yapıştırıp adını soyadını ve kargonun olduğunu belirtmesi lazım. Şikayet etsen de bir sonuç alamazsın. Sonuçta devlet kurumu. Ama şubede bağırıp çağırmış olman tekrar ücretsiz bir şekilde paketini getirmelerini sağlar en fazla.

(bkz: memur pişkinliği)
  • armagan  (11.10.13 20:14:33) 
Ben şubede bağırıp çağırmadım. Okula gidiyordum okula giderken öğlen kargoyu alayım dedim adam bana geri gönderildi dedi. Dağıtıcıyı arayın dedi. Ben de aradım, dağıtıcı şubedeki kadın bana dedi ki prosedüre göre bir hafta bekletmesi lazımdı, söyleyin geri çeksin kargoyu. Babama söyledim evde diye, gitsin söylesin diye. Adam "bayram var ben nasıl bekletseydim" demiş. çekmemiş geri kargoyu. sonra ben aradım adamı baya bağrıştık telefonda. bilmem nereyi arayacağım dedi de kesin bi bok yapmadı biliyorum. hem kendi hatası hem pişkin şerefsiz. bugün bütün gün bu işle uğraştım. kitaplarım şimdi kim bilir nerde?


  • electra kompleksi  (11.10.13 20:19:44) 
bir kargoyu istanbul'un bir yakasından öbürüne 6 günde götüren bir firma. ne beklenir?


  • hicazkar  (11.10.13 22:35:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.