[]

Louie tarzı dizi

evet gençler, böyle dark komedi olsun, arada drama versin ve zekice espriler bulunsun.

var mı ulan?


 
louie ck nin diğer dizisi var ama sitcoma daha yakın.
onun haricinde wilfred bazı yonlerden benzer, curb your enthusiasm iyidir ama cok benzemez.

  • partizan  (11.10.13 15:51:41) 
3-4 defa izlediğim bir dizidir louie, o derece severim. wilfred değil de, curb your enthusiasm olabilir bence de çok benzemese de ama bir zaman sonra fazla tekrar gelebilir, yine de larry david sonuçta, daha komik adam az vardır heralde.

asıl extras derim ben, kesinlikle izle, direkt aynı tadı alacaksın.
  • soso  (11.10.13 16:05:50 ~ 16:06:41) 
louie bildiğin the office(ingiliz versiyon), extras, seinfeld, curb your enthusiasm ve woody allen filmlerinin karması bi dizi. louie tarzını ve üslubunu bu dizilere borçlu. bire bir benzerini bulamazsın ama onu sevdiysen bunların hepsini de seversin.


  • robep  (11.10.13 16:17:51) 
bored to death deneyebilirsin


  • loveinaflipbook  (11.10.13 16:24:10) 
curb your enthusiasm (larry david) ve extras (ricky gervais) çok iyi dizilerdir. olaylar kendi doğal akışında komik gelişir bu dizilerde. esas karakterin başına gelen üzücü olaylar seyirci için eğlencedir. louie de bildiğim kadarıyla bu tarz bir dizi. bu dizileri sevebilirsiniz o yüzden. her türlü izleyin zaten bence zekice espri istiyorsanız...

the office (uk) (yine ricky gervais'in) , seinfeld (seinfeld&larry david ortak yapımı) çok iyi diziler. onları da öneririm. simon pegg'in de spaced diye bir komedi dizisi var, o da çok şahanedir.

wilfred ve bored to death'te bence zekice espriler yok... ben sevmiyorum... onları önermem...

bir de, daha aile dizisi tarzında frasier var, o da çok güzel bir dizi...
  • m e l t e m  (11.10.13 21:27:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.