[]

kitap yurdu tedarik suresi bayrama kadar

5 kitap sipariş vericem 2 tanesi aynı gun 2 tanesi 1 gun içinde 1 tanesi 2 gun içinde tedarik suresi var bu kitaplar bayramdan once elime ulaşırmı arife gibi mesela




 
en geç yarın kargoya verilmesi lazım. yoksa ulaşmaz.


  • sifirin altinda  (11.10.13 09:32:10 ~ 09:32:21) 
ulaşmaz hocam.

2 tanesi aynı gün olsa da, diğerleri aynı gün olmadığı için yayınevinden tedarik edilmesi beklenecek. yani önce yayınevi bu kitapları kitapyurduna gönderecek, ardından kitapyurdu da size gönderecek.

bu süreçte, yayınevi kitapyurduna kitapları geç gönderirse zaten bayram sonrasına kalıyor.
  • kamera motor  (11.10.13 09:36:09) 
tüh deli oluyorum gidipte mağazada 1 kitap fazladan para vermeye :(


  • eja  (11.10.13 09:46:46) 
bayram tatili zaten bugün başlamıyor mu? bayram sonrasına kalır mecburen.


  • sutlu nescafe  (11.10.13 09:59:34) 
yok özel şirketler bankalar yarım gun pazartesi, devlet tatil sanıyorumki


  • eja  (11.10.13 10:01:42) 
Tedarik süresinin uzayacağını ve paketin kargoda bekleyeceğini göz önünde bulundurursak ( genelde öyle olur, üstelik tam baram üzeri. Bir de beklersin gelmez durumu var) ulaşmaz.


  • 412  (11.10.13 10:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.