[]

askerlik ve yemek secme

merhaba, aralikta askere gitmeyi dusunuyorum. ancak cok fazla yemek secen bir insanim. mesela peynir ve zeytin yemiyorum hic, yiyemiyorum. kahvaltida vs cok zorluk yasar miyim? yemek icin alternatif cozumler var mi?




 
Yasayadabilirsin yasamayadabilirsin. Gittiğin yer rahattır kantini vardır vs sorun olmaz. Ama küçük sıkı bir yerdir sabah gelen kahvaltıya mecbur kalırsın .

İşte bunlar hep schrodinger
  • spy of soul  (11.10.13 08:56:59) 
hiç yaşamazsın dostum merak etme. o psikolojiyle insanın bütün alışkanlıkları hatta bağışıklığı bile değişiyor. anı yaşa.


  • Absinthe75c  (11.10.13 09:01:35) 
Senin gibi çok fazla yemek seçen biri olarak askerde yemek alışkanlığımın değişeceğini iddaa edenlere inat gittiğim gibi geldim ve hiç aç kalmadım. Kahvaltıda baktın sıkıntı oldu bulursun bi tane peynir zeytin seven birini onunla değiştirirsin kahvaltılıkları :)


  • EkimBebesi  (11.10.13 09:09:07) 
Merak etme bir süre sonra seve seve yersin, ama paran varsa çok bir yolunu bulup başka yemekler yersin..


  • redeath  (11.10.13 09:11:54) 
aralikta askere gitmeyi dusunuyirum demissin de oyle hadi gideyim denince gidilmiyor gecmedi mi onun zamani? illaki karnini doyurursun bence. yenecek herhangi bir seyin oldugu yerde kimse ac kalmamistir.


  • sparkle kiddle  (11.10.13 10:20:31) 
yaşarsın. ama alışırsın. ben de yemem dediğin şeyleri sebze vs hiç yemem. aynı durumdayız. tüm hayatım tost üzerine kuruludur hatta nerdeyse. ben sabahları poğaça alıyordum, otomattan cappy. öğlen ve akşam yemeklerinde bisküvi-çikolata vs yiyordum. 14 kilo verdim bu şekilde. çünkü bazı günler kantin kapalı oluyordu 1 tam gün hiçbir şey yiyemiyordum.


  • liriamer  (11.10.13 10:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.