[]

Düğün için gece elbisesi, kombin vb.

Duyurunun sevgili Vivienne Westwood ları, Vera Wang'leri bana arkadaşımın düğünü için kombin yapalım :) Şimdi düğün 360 da olacak. şöyle ki, yazın bir başka arkadaşımın Les Ottomans havuz başındaki bir başka düğününde kendi diktiğim pastel sarı, keten yürek şeklinde dekolte yakası olan,eteği belden kloş ve kabarık gelip tam dizin üstünde biten ellili yıllar tarzı bir elbise giymiştim. Hani yaz gecesidir, kaldırır, bir de yakın akraba değilim, eltisinin düğününe gider gibi abartılı şıkır şıkır olmayayım diye düşünmüştüm. Amanın o da ne herkeste sırt dekolteleri,acaip tasarım kıyafetler filan vardı ve ben epeyce sönük kaldım.
Gene aynı duruma düşmek istemiyorum ama abartı da olmak istemiyorum. Her zaman için "less is more" tarftarıyımdır. Sizlere bir danışayım dedim. Şimdi siyah mat tafta bir elbisem var,yalınız elbisenin arkadaki fiyongunu çıkarttım ben. (caps vereceğim)altına da low cut siyah zarif bir stiletto giysem.(Ayakkabılar capsteki kızın ayağındakilerin aynısı). Üstüme bir etol atsam çok mu abartı olurum. 360 şık bir yer ve baya şık davetliler olacak. Arkadaşımın çevresi öyle çünkü tahminim bu yönde. Şimdi bi bakın capslere ne diyorsunuz. Fiziğim düzgün, 38 bedenim elbise çok iyi oturuyor. karnım filan dümdüz. İyi taşıyorum sıkıntı yok yani.



 
ayakkabıyı çok beğendim ben


  • Sskywalkeremre  (10.10.13 18:33:53) 
@Sskywalkeremre o ayakkabıyı epey bir aramıştım :)


  • old possum  (10.10.13 18:35:33) 
gelinden daha göze çarpıcı olmayın.. çok sinir bozucu..

ayakkabı çok şık efsane, ayağınızda nasıl olur acaba..

elbiseyi de çok sevdim.. güzel olmuş bence..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (10.10.13 18:37:50 ~ 18:38:06) 
bence çok dikkat çeker elbise. daha sönük olman lazım.


  • kirazıseviyorum  (10.10.13 18:40:32) 
Ayaklarım taraksız ve ince, parmaklarım asla ayakkabılardan fırlamazlar. 37 numara. Bu tarz aykkabıları iyi taşıyorum.


  • old possum  (10.10.13 18:40:40) 
siyah olduğu için abartı olmazsın şık olursun bi de güzel bir kolye bulursan şıkır şıkır gidersin işte ne giyceksinki başka :) (modadan çok anlamasamda düğünlerde gördüğüm cart renklerden gına geldi ondan keşke herkes sade şıklıkta olsa)


  • cingenepembesicakmak  (10.10.13 18:42:33) 
Bana fazla dikkat cekici gibi geldi ama tarz meselesi tabii.


  • fraise  (10.10.13 18:43:15) 
Ben de öyle düşünüyorum ama diğer düğündeki gibi sönük kalmak da sıkıcı olmuştu o zaman. Laura Ashley yetmişler tarzı kalın kumaşlı ceket elbise bir takımım var, mini. O zaman onu giyeyim bari.


  • old possum  (10.10.13 18:44:29) 
@little miss rejectee gerçi o elbisenin fiyongunu çıkardım, rengi de burda göründüğünden daha mat ama yine de kurtarmaz diyorsanız sizlere güveniyorum.


  • old possum  (10.10.13 18:46:40) 
Allahtan ki dikiş biliyorum ve elbiselere para vermiyorum öyle. Elimdeki diğer diktiklerime de bir bakayım.


  • old possum  (10.10.13 18:50:22) 
tafta ve mermaid kesim 90larda guzeldi bence. sanki daha iyi bir kumas bulup dikebilirsiniz gibi geldi.


  • little miss rejectee  (10.10.13 18:55:49 ~ 18:56:56) 
@ok by elbiseyi ben diktim, aynını moda dergisinden bakıp diktip :) Dikiş konusunda gayet iyiymdir. Ayrıca tafta değil, saten kusurları meydana çıkarır yanlışın var. Ayakkabılara gelince dikkat edersen bunlar oldukça düşük kesim, yani neredeyse parmakların bittiği yerden kesilmiş model. Ha klasik sivri burun stilettolar evet herkeste var ama inan bundan görmen çok zor.


  • old possum  (10.10.13 18:58:26) 
burayı kadınlar kulübüne çevirmişsiniz ama neyse, çorap kokmasından iyidir :p

soldaki basit, sağdaki sofistike, uuu...
  • nereye bu gidis  (10.10.13 19:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.