[]

Ballı hardal (izmir)

nerden alayım ya.

bi defa migrostan bi markanınkini buldum. rezaletti, %99.99 hardal, %0.01 bal vardı içinde. hardal yemiş gibi oldum kısaca.

başka nere bakayım?
burgera gidip 20 tane küçük ballı hardal mı alsam, veriyorlar mı ki öyle toplu.

 
ben linkteki ürünü yine o siteden alıyorum.

www.gurmenet.com.tr
  • kedili madam  (10.10.13 17:45:31) 
evin 200 metre ötesinde burger var, toplu veriyorlarsa gidip direkt oradan alayım. vermiyorlarsa hiç boşa çıkmayım evden :(


  • kamera motor  (10.10.13 17:46:03) 
@kedili madam, anladım. bana bugün için lazım. bugün bulamazsam, bunu sipariş edeyim. bugünkü eksikliği de burgerdan abanarak gidereyim bari.


  • kamera motor  (10.10.13 17:46:37) 
burger evde kullanım için olanlarınıda satıyor 5 - 10 tl biş fiyatı


  • Sskywalkeremre  (10.10.13 17:55:41) 
onlarda ballı hardal yoktu? sadece ranch sos falan vardı şişede.


  • kamera motor  (10.10.13 17:58:49 ~ 17:59:55) 
burgerlarda evde kullanmalık ballı hardal YOK maalesef. sordum ondan biliyorum.

kedilimadamın linkini verdiği hardal istanbulda bazı marketlerde oluyor, macrocenterda falan vardı sanırsam izmirde de varsa bakabilirsin.
  • mattiadestro  (10.10.13 18:18:33) 
selamlar,ballı hardal yapmak çokta zor değil aslında. heinz saf hardalın içine damağına göre bal karıştırırsan istediğini bulursun


  • GibsonRules  (10.10.13 18:45:28) 
@gibsonrules, birkaç defa denemiştim. sanırım güzel bir bal bulamadığım için biraz eksik kalmıştı.

tatlılığı bal,
acısı hardal,
ekşisi sirke veya limon,
nötrlemeyi de zeytinyağı ve mayonezle yapıyordum.

ama balla ilgili sıkıntım vardı. kaliteli bal bulmak artık çok zor malesef :S (o yüzden yapılmışını alsam daha başarılı oluyor :) )
  • kamera motor  (10.10.13 18:47:25) 
mc donalds satıyor mu peki? alsak kocaman bi tane


  • akare  (10.10.13 22:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.