Giriş
(11)

Saclariniz ne kadar surede uzuyor?

onelook
sorum sevgili kadinlarimiza, saclarinizi kut kestirdiginizi dusunun, saciniz o uzunluktan kalcalariniza kadar ne kadar surede uzar tahminen ?
sorum sevgili kadinlarimiza,

saclarinizi kut kestirdiginizi dusunun, saciniz o uzunluktan kalcalariniza kadar ne kadar surede uzar tahminen ?
0
onelook
(10.10.13)
benimki 5 6 seneye anca uzar
0
nax
(10.10.13)
2 sene filan.
0
devilred
(10.10.13)
küt kestirmek denince belli bir boy anlaşılıyor olmalı...

ayda 2 cm uzuyor.
0
neyleyim
(10.10.13)
1 sene 3 ay
0
in vino veritas
(10.10.13)
sağlıklı saç ayda 1 ila 2 cm. kadar uzar,
0
olivia
(10.10.13)
arada hiç kestirmicek misin? onları da hesaba katarak hesapla bence. yoksa uçları yolunmaktan uzamaz zaten.

not: küt saçlarımı 2 buçuk senede sürekli kestirerek uzattım
0
esek sipasi
(10.10.13)
1.5 seneyi bulmaz.
0
bxgx
(10.10.13)
ben erkegim, gecen gece aklima takildi merak ettim. normalde uzun sac severim, bu kadar uzun suruyorsa tekrar uzamasi sanirim sevgilim/esim de surekli uzun kalmasini isterim.
0
🌸onelook
(10.10.13)
1.5 sene surmez bile belki
0
Idonthaveausername
(10.10.13)
eskiden olsa 1 senede derdim şimdi 2 seneyi bulur
0
niye ama
(10.10.13)
Çam terebentin ile 2 yıl.
0
meyve parcacikli kadin
(10.10.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.