[]

kira vermeyen evden çıkmayan kiracı sorunu

Merhaba duyuru sakinleri, Geçen sene krediyle bi ev aldım borcunu rahat ödemek için 1 seneliğine öğretmen bir kadınla anlaştım sonrasında elden geçirip kendim oturucaktım.Bir seneyi geçti bugun çıkıcam yarın çıkıcam die 2 aydır ne kira veriyor ne telefonlarıma çıkıyor kardeşi vasıtasıyla devamlı oyalanıyorum şu gün cıkıyoruz bugun ödicez diye.Kira geliri olmayınca krediyi zor öder oldum.avukata vericek durumumda şuan yok.Hem paramı alıp hem tahliye edip kendim yerleşmek istiyorum. Bu işi kendim çözebilir miyim deneyimi olan var mı bu yolu daha önce izlemiş olan?




 
Noter kanalıyla ihtarname gönder.


  • porn star  (10.10.13 13:14:26) 
Birisinden borc alip avukat tutun. Ogretmen sinucta kesin alirsiniz parayi.


  • 0dy  (10.10.13 13:16:27) 
Sen onun okulunu bir ziyaret et bence, uzaktan da görse anlar o. Eline büyükçe bir kağıt al, üzerine öğretmeniniz kiramı iki aydır ödemiyor yaz. Bu devirde milleti rezil edeceksin, gerçi millet rezilliğe de alışmış, işin zor arkadaş inşallah paranı tez zamanda alırsın.


  • Tutkun  (10.10.13 14:31:04) 
yanınıza sağlam bi fedai alıp "çıkmazsan seni de sikerim kardeşini de sikerim" mesajını veriyorsunuz. yoksa zor kurtulursunuz. daha mahkeme sürecek ohooo gitti paracıklar.


  • mercyrium  (11.10.13 07:01:35) 
deneyim kısmını unuttum ekliyim. bizim kirada evimiz ve dükkanımız var. sayısız kere bu işlerle uğraştık. nasıl söyliyim... insanca halledemezsin. samimiyetle söylüyorum bunu. kimse mahkemeden falan korkmuyor. çıkmıyorum mahkemeye ver diyen var. napıyoruz? benim örneğimde şakir abiyi arıyoruz gelip çözüyor. öbür türlü allah kolaylık versin.


  • mercyrium  (11.10.13 07:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.