[]

session_start problemi (ben bu işin içinden çıkamadım)

ya bu saçmalıgın sebebini çözemedim, çözbilecek gibi de görünmüyorum.

session_start veriyorum, tüm kodların en başına.

ilk açtığımda sıkıntı yok.

bir süre sonra ise, sayfa açılmamaya başlıyor. sanki o süreçte session şişiyor ve bir türlü sayfa açılmıyor gibi. delirmenin eşiğine geldim. sorun ne olabilir, neyden olabilir nasıl olabilir kafayı yiyeceğim

 
bir süre sonra dedim ama sanırım o da, session kullanmamla ilgili.

örnek: kullanıcı giriş yaptı session ile ve $_SESSION["kullanici"];'ya değer atadık.

bu değeri, bir yerde kullanırsam örneğin: $kullanici = $_SESSION["kullanici"]; dersem iş karışıyor ve artık sayfa yenilenmiyor, şişiyor ve 30 saniyelik sınırı bile aşıyor.

sebebini hala çözebilmiş değilim ve fıttıracam bu işin sonunda
  • kamera motor  (10.10.13 13:16:15) 
örnek kod verirsen inceleyebiliriz belki.


  • gzg  (10.10.13 13:23:26) 
@gzg, valla vermek isterim de resmen tüm siteyi yollamam gerekir.
bu gibi hatalar, neyi yanlış yaptığımızda olabilir gibi genel bi yorum daha iyi olur sanki.

çünkü gerçekten tüm siteyi yollamam gerekir.
  • kamera motor  (10.10.13 13:33:06) 
spesifik olarak session'ın şişmesi (?) ile ilgili bir bilgim yok. ama belki de yaşadığınız hatayı, kodunuzu küçük parçalara ayırıp çözmeye çalışabilirsiniz. böylece hata çıkaran yeri bulabilirsiniz.

apache kullanıyorsanız apache loglarına da bir bakın.
  • gzg  (10.10.13 18:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.