[]

Dizi kuzey güney

Şimdi ben bu diziyi denk geldikçe tv2'de izliyorum, daha önce izlememistim. Birkaç sorum olacaktı;

Handan hanım kuzey'in annesi değil mi? Kuzey hiç sevmiyormus gibi kadını.

Ferhat tam olarak kim? Nereden tanışıyorlar?
Bir de ferhat'tan bir para alınmış, onu alan güney mi, kuzey mi?

Son olarak da ferhat, kuzey'i diri diri mezara gömdü, muhtemelen ali de çıkarttı ama o sahneyi göstermediler. Hani ali mezarı nasıl buldu kazdı falan. O sahneyi sonra geriye dönüp gösterecekler mi?

Cevaplar için teşekkürler :)

 
Handan kuzey'in annesi ama güney'i savunuyor. Kuzey güney'in yerine hapse girdi handan hanım da destekledi.

Ferhat içeride kuzey'i korumak için kuzey'in babasından para aldı ama kuzey'e kötü davrandı. Hastanelik oldu kuzey. Sonra da kafes dövüşleri falan işte.

O sahneyi gösterecekler diye hatırlıyorum.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (10.10.13 12:35:56) 
handan kuzey'in annesi. kuzey'e üvey evlat muamelesi yaptığı için araları iyi değil. güney'i tutuyor hep. hapse gönderilmesine göz yummuştu mesela, ki suç güneyindi.

ferhat kuzey'in hapisten belalası :) kuzeyle aralarında hapishane günlerinden mevzu var, güneyle alakası yok.

3. soruyu bilmiyorum açıkçası, o kadar izlemedim :)
  • nathanieltroy  (10.10.13 12:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.