[]

Çok çok kötü birşey yaptım ve çok pişmanım :(

www.eksiduyuru.com bu dyurudaki şahış benimle alay etti, paranı ödemeyeceğim enayi deyince o sinirle siberalemden fake hesap alıp bunun tlefonunu verdim.30 kişiye fialn da tlefonu ulaştı ve şu an telefonu susmuyordur eminim. Sonrada pişman oldum hesabı sildim. Napıcam ben polis kapıya hemen dayanır mı? Ne kadar ceza alırım çok korkuyorum. Böyle kriminal bir kadın değildim ben . N'ooldu bana? Bütün samimiyetimle söylüyorum şu an üzüntüden ve pişmanlıktan ağlıyorum. Biişim suçunu ilk defa işleyenler çok ceza alır mı? Allahım hapse girer miyim? Çok pimanım çok. Ama siber yönetimine çoktan şikayet gitmiştir. Ellerim titriyor korkudan.




 
Hemen avukat bulayım mı kendime, çok korkuyorum. Yaptığımın çok ahlaksızca bir şey olduğunu biliyorum, kendime engel olamadım.


  • old possum  (10.10.13 11:52:23) 
@Nohut Bey, hayatımda sakız bile çalmamış biri olarak nasıl bir pisikoloji ile yaptım aklım almıyor. Benimle alay edince sanırım sağduyum devreden çıktı. Avukat arkadaşlara danışmak isterim evet. Ellerim hala titriyor.


  • old possum  (10.10.13 11:55:44) 
evden mi açtınız fake hesabı ya da işten mi?


  • nereye bu gidis  (10.10.13 11:58:19) 
@nereye bu gidis evden açtım. Ttnet fiber optik internet.Bari git internet kafeden aç dimi. İşte o sinirle demek ki... Ne kadar aptalım.


  • old possum  (10.10.13 12:01:29) 
duyurunuzu hatırlıyorum ya üzülmeyin. hiçbir şey olmaz ondan.


  • neyleyim  (10.10.13 12:05:46) 
Yalnız karşı taraf benim yaptığımı anladı. Çünkü tlfon görüşmesinin üstüne olayın sıcağı dinmeden olunca. Yalnız bunun avukat tutup şikayetçi olacağını zannetmiyorum. Avukata para filan vermez o. Avukatsız şikayetçi olabilir mi?


  • old possum  (10.10.13 12:07:30) 
sikayetci olabilir de bir sey cikacagini zannetmem. ugrasmama yolunu tercih edecektir muhtemelen.


  • entrapmen  (10.10.13 12:11:57) 
aynı şeyi o da yapabilir yalnız sizin için. böyle bir şeye hazırlıklı olun bence.


  • neyleyim  (10.10.13 12:17:01) 
Doğru. Yaparsa ödeşmiş oluruz heralde hakettim çünkü. :(


  • old possum  (10.10.13 12:21:49) 
mesaj at. ağzını bozmadan (sonradan delil olmaması açısından) paranı istediğini eğer önümüzdeki cuma'ya kadar ödemezse hukuki olarak hakkını arayacağını ve maaşına haciz koyduracağını yaz. eğer bi parça utanması varsa öder.


  • kakao  (10.10.13 12:24:31) 
az bile yapmışın ben tuvalet köşelerine, otobüs arkalarına ''paralı asker ara beni yala beni'' sloganı altında numarayı döşerdim. bak okudukça ben sinirlendim.


  • Thunderbirds  (10.10.13 12:25:31) 
biz burada neciyiz yav insan bir mesaj atar der ki patrcığım ben fake açacağım bir el at. neyse rahat ol bir şey çıkmaz ondan çıkarsa da delikanlı gibi katlanırsın dünyanın sonu değil ya


  • patr  (10.10.13 12:57:48) 
boşuna stres yapıyorsun.


  • japon askeri  (10.10.13 13:03:45) 
@Patr alemsin :) Neyse şimdi rahatlamaya çalışıyorum. Ama var ya yusuf yusuftum yani. Savcılık çağırırsa da babalar gibi diyeceğim, anama bacıma sövdü (ki doğru ) Ben de insanım zaaflarım olabilir. Kendimi boncuktan kuş yaparken düşündüm mahpusta resmen arkadaşlar:)


  • old possum  (10.10.13 13:10:04 ~ 13:11:40) 
hacıabla hapis meselesini unut önce. hadi diyleim şikayetçi oldu para cezasıyla yırtarsın ya çok abartıyorsun bence.


  • patr  (10.10.13 13:31:21) 
Rahatladım arkadaşlar cansınız hepiniz sağolun varolun.


  • old possum  (10.10.13 13:46:40) 
bence hemen rahatlama. hukuk'a aşina her vatandaş, olayların ayrı ayrı değerlendirdiğini de bilir. yani diyelim ben seni önce taciz ettim, sonra gasp sonra da bıçakladım. eğer sen dönüp benim birşeyimi çalarsan sen de suç işlemiş olursun. o yaptıkları ancak hafifletici sebep olabilir. adamı tekrar ara, arat ve güzellikle konuşup tatlıya bağla. kimsen yoksa ben ararım.


  • dokunmakalbime  (10.10.13 14:38:27) 
@dokunmakalbime çok saol yaklaşımın için. Ama sakinleştikten sonra analitik düşünüp şöyle bir saptamada bulundum. Bu adam benim liseden iyi bir arkadaşımdı, sonradan yollarımız ayrıldı, o evlenip Düzce' ye yerleşmiş. Okul pilav günlerinde buluşup anılarımızı filan yaad ederdik diğer arkadaşlarımızla birlikte. Güvenip borç verdim. Ama çok değişmiş, kumar suçlarından içeri girip çıkmış. (ben bunları sonradan öğreniyorum ne yazık ki, bankaların kara listesine girmiş. Şimdi bunun tlefonda bana ettiği hakaret mesajları filan da kayıtlı. Bense, yüksek lisans yapıp konusunda uzmanlaşmış, kendi işimi kurmuş,ayrıca sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü yer alan, vergilerini düzenli ödeyen, sabıkası olmayan bir vatandaşım. ha şu ara biraz maddi sıkıntım var ama onu da yeni porejelrimle çözmek üzereyim. (yanlış anlaşılmasın burada kendimi övme gibi bir durum mevzu bahis değil, olaya açıklık getirme babında anlatıyorum. Yoksa ben de herkes gibi zaafları olan bir insanım, bak sağduyulu davransaydım bunlar başıma gelmeyecekti. Sanırım hakim bunları göz önünde bulundurup para cezası verip, onu da erteleyecektir diye umuyorum. Ünv. öğrenciyken görme engelli avukatlara gönüllü rehberlik edip duruşmalara gidiyordum. Hakimler ceza verirken sanığın sosyo-kültürel durumunu göz önünde bulunduruyorlar. Odtülü bir genç Gima'dan mont çalmıştı. hakim ona, bak sen bu ülkeye katkıda bulunacak bir gençsin, sana bu sefer ceza vermiyorum. Bir daha karşıma çıkma demişti.


  • old possum  (10.10.13 14:59:38 ~ 15:09:36) 
bu satırlarda kendini güzel şekilde ifade etmişsin ama intikam metod'un çok çirkef. elbet sabıka'na işleyecek, hapis yatacak birşey çıkmayacak; ama mahkeme sürecine dahil olmak bile yeterince stres yaratır. neyse umarım sıkıntısız atlatırsın ve bu olay ibretlik bir hatıra olarak her zaman aklının bir köşesinde yer alır.


  • dokunmakalbime  (10.10.13 15:10:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.