[]

Hediye Kalıcı Çiçek Ne Alayım?

Arkadaşıma doğum gününde çiçek yollayacağım, kendisi çiçek bakmayı (çiçek dediysem dümdüz yeşillikleri bile) çok seviyor.

Dolayısıyla kalıcılığı olan; ölmeyen,solmayan, evin bir köşesinde senelerce duracak bir çiçek arıyorum ve aynı zamanda doğum günü hediyesi olacağı için biraz renkli/süslü de olmalı.

mesela şuradaki sepete bayıldım; www.flowerssameday.co.uk

fakat içindekiler 2 haftaya mortingen şıraytze olur.. içine başka bir şey ama ne koyalım?


çiçek -adı- yazarsanız çok makbule geçer.

teşekkürler canlar.

 
fide halinde çam veya en iyisi bonsai. bonsai'yi arastir.


  • bile bile lades  (10.10.13 10:18:10) 
Yelken cicegi ya da latince adiyla Spathiphyllum. Sanirim zambakgillerden, o tipte ve beyaz renkli aciyo. Bi tanesi 21 senedir bizimle.


  • cassidy fairylady  (10.10.13 10:22:57) 
olum ağaç demiyorum bitki bitki plant! :)

@cassidy fairlady işte tam bundan diyorum fakat kendisi aynına sahip zaten. bunun gibi başka ne var?
  • jimjim  (10.10.13 11:19:06) 
orkide al sen. madem bitki bakmayı seviyor, orkideyi yıllarca yaşatır o. biz başarısız olduğumuz halde bizimki kendiliğinden açtı bu yıl tekrar.


  • mcgrever  (10.10.13 11:28:50) 
bu tür duyurulara sürekli orkide yazıyorum.çok iyi napayım.neyse bir çiçek ki ev de kendimi bildim bileli var.severim de böyle arada beyaz açar.çiçeğin adı spat ama link bulup direkt onu atayım en iyisi.
www.bitkibakimi.com

  • uzunuzunilgi  (10.10.13 12:05:56) 
spatifilyumu var.
orkide de bir kere başkasından gelmişti bakamadı soldu falan.. bir de arkadaş glasgowda orada soğuktan donuyor mu noluyorsa (ya da cinsi başkadır belki) olmuyor yani orkide demeyin.. güzel ama..

pff şu spatifilyum tipi başka ne var?
  • jimjim  (10.10.13 12:09:22) 
ille de açması gerekmiyorsa kaktüsgilleri öneririm. hem uzun ömürlü olur hem bakması kolayi hem yaprak dökme derdi vs yok. tatile gidince çiçekleri kime bıraksam sıkıntısı yok.
aloe vera alınabilir ya da zaman, el beceresi falan varsa yaratıcılıkta sınır yok;
1.bp.blogspot.com
i-cdn.apartmenttherapy.com böyle bir harmoni yapılabilir veya böyle 4.bp.blogspot.com
duvar için şöyle bir şey olabilir, teneke kutularla rahatça yapılabilir cdn.homedit.com
  • nax  (10.10.13 13:10:01) 
www.cicekgaraj.com
bence harika bir solmayan gül tasarımı alabilirsin

  • seomanya  (23.12.18 01:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.